ΗΠΑ. Το 2006, μια βραδινή έξοδος σε ένα μπαρ κατέληξε σε τραγωδία, όταν ένας φοιτητής εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη. Ο Brian Shaffer, φοιτητής ιατρικής στο Ohio State University, εξαφανίστηκε μετά από μια βραδινή έξοδο με φίλους, αφήνοντας πίσω του ένα μυστήριο που παραμένει άλυτο μέχρι σήμερα.

Στις 31 Μαρτίου 2006, ο Brian και ο φίλος του William 'Clint' Florence αποφάσισαν να απολαύσουν μια βραδινή έξοδο, ξεκινώντας από το Ugly Tuna Saloona στην Πανεπιστημιακή Περιοχή του Columbus. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον 27χρονο να ανεβαίνει την κυλιόμενη σκάλα μαζί με τον Clint.

Αφού ήπιαν μερικά ποτά στο Ugly Tuna Saloona, οι άνδρες κατευθύνθηκαν προς το Arena District και το Short North. Μια φίλη του, η Meredith Reed, τους πρότεινε να πάνε μια βόλτα. Γύρω στη 1:15 π.μ., το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έδειξε και πάλι την ομάδα να επιστρέφει στο Ugly Tuna Saloona μέσω της κυλιόμενης σκάλας.

Λιγότερο από μία ώρα αργότερα, ο Brian εθεάθη για τελευταία φορά να μιλάει με δύο γυναίκες. Μετά από αυτή την αλληλεπίδραση, εξαφανίστηκε και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί.

Η Meredith προσπάθησε να καλέσει τον Brian λίγο μετά την εξαφάνισή του, αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις. Μη μπορώντας να επικοινωνήσουν μαζί του, η Meredith και ο Clint έφυγαν από το μπαρ, ελπίζοντας να τον βρουν την επόμενη μέρα. Ο πατέρας του Brian προσπάθησε επίσης να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Συνειδητοποιώντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δήλωσαν την εξαφάνιση του Brian, προκαλώντας μια τεράστια επιχείρηση αναζήτησης. Οι τελευταίες εικόνες του Brian τον δείχνουν να περπατάει έξω από το Ugly Tuna Saloona πριν φύγει από το οπτικό πεδίο της κάμερας.

Μια θεωρία υποστηρίζει ότι ο Brian μπορεί να βγήκε από το μπαρ από μια πίσω πόρτα που οδηγούσε σε ένα εργοτάξιο, ενδεχομένως αφού άλλαξε τα ρούχα του. Ωστόσο, η οικογένεια του Brian απέρριψε αυτή την εξήγηση ως απίθανη.

Το 2020, μια φωτογραφία ενός άνδρα στην Τιχουάνα του Μεξικού, γέννησε την ελπίδα ότι μπορεί να είναι ο Brian. Δυστυχώς, το FBI κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας της φωτογραφίας δεν ήταν αυτός.

Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα, η εξαφάνιση του Brian Shaffer παραμένει ένα διαρκές μυστήριο, αφήνοντας την οικογένειά του και τους φίλους του να ψάχνουν για απαντήσεις και να ελπίζουν ότι θα κλείσει η υπόθεση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις