ΚΟΣΜΟΣ. Μία 78χρονη συνταξιούχος με μειωμένη όραση, αποκόμισε μελανιασμένο μάτι, όταν διανομέας από την εταιρεία ντελίβερι, πέταξε το πακέτο του… γείτονα (δεν ήταν καν δικό της) πάνω από τον φράχτη και δεν το παρέδωσε στα χέρια ως όφειλε.

Η Marcia Hart, η οποία έχει μειωμένη όραση- διάβαζε στον κοινόχρηστο κήπο των διαμερισμάτων που μένει, όταν ο διανομέας τη ρώτησε αν μπορούσε να υπογράψει για το πακέτο το οποίο άνηκε σε γείτονά της.

2

Όταν η κα. Hart, από το Έσσεξ, του είπε ότι δεν μπορούσε να το κάνει αυτό, άλλωστε δεν γνώριζε όλους τους γείτονές της, ο οδηγός προτίμησε την εύκολη λύση από το να κάνει επαγγελματικά και σωστά τη δουλειά του. Δεν ήξερε όμως πως καταγραφόταν από την κάμερα του κουδουνιού.

Η κάμερα δείχνει τον οδηγό να κοιτάζει γύρω - για να διαπιστώσει αν το βλέπει κανείς- και πετάει το δέμα πάνω από τον φράχτη. Αυτό όμως έπεσε πάνω στην κα. Ηart την οποία κτύπησε στο πρόσωπο. Στη συνέχεια ο διανομέας έβγαλε φωτογραφία την είσοδο και αποχώρησε.

2

Η Marcia Hart, η οποία είναι πρώην δικηγόρος είπε στη «Sun» ότι το δέμα τη βρήκε τη στιγμή που επρόκειτο να σηκωθεί για να μιλήσει στον οδηγό, ωστόσο αυτό τη χτύπησε στο πρόσωπο.

«Χτυπούσε το κουδούνι της πόρτας οπότε πήγα να του εξηγήσω ότι δεν ξέρω τους γείτονές μου, οπότε δεν μπορώ να το παραλάβω» είπε η ίδια και συμπλήρωσε: «Συνέχισε να γκρινιάζει και έτσι βγήκα έξω για να ανοίξω την πόρτα αλλά εκείνη τη στιγμή με κτύπησε (σ.σ. το δέμα). Ήμουν σοκαρισμένη και τρομοκρατήθηκα. Δεν ήταν πολύ βαρύ και δεν ξέρω τι είχε μέσα, αλλά μου μελάνιασε το μάτι».

Ένας εκπρόσωπος της DPD, της εταιρείας διανομής, είπε: «Στην DPD λαμβάνουμε πραγματικά πολύ σοβαρά υπόψη την εξυπηρέτηση πελατών και τη συμπεριφορά των ανθρώπων μας, γι' αυτό βρισκόμαστε στην κορυφή της δημοσκόπησης στην ικανοποίηση των πελατών μας για την παράδοση δεμάτων της Money Saving Expert τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Η συμπεριφορά του οδηγού μας είναι ασυγχώρητη και εντελώς απαράδεκτη. Διεξάγουμε πλήρη έρευνα και θα λάβουμε μέτρα, ανάλογα με την περίπτωση. Θα ζητήσουμε επίσης συγγνώμη από την κυρία».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις