ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ. Σώο και αβλαβές επέστρεψε στην αγκαλιά των γονιών του ένα αγοράκι 11 μηνών, το οποίο ήταν μέσα στο οικογενειακό αυτοκίνητο, το οποίο εκλάπη στα νοτιοανατολικά της Μελβούρνης.

Η μητέρα είχε βγει από το όχημα, ένα 2013 Toyota Rav4, χωρίς να σβήσει τη μηχανή στο Putt Grove στο Keysborough περί τις 2:10μμ. την Τρίτη όταν ένας άντρας, μπήκε σε αυτό και έφυγε οδηγώντας, με το μωρό μέσα.

Το αυτοκίνητο εθεάθη να κινείται ανατολικά στον Cheltenham Road, κοντά στον Corrigan Road, όταν η Αστυνομία απεύθυνε έκκληση για βοήθεια σχετικά με το περιστατικό.

Ξεκίνησε εκτεταμένη έρευνα από τις Αρχές και εντέλει περί τις 3,5 ώρες μετά το παιδί βρέθηκε σώο και αβλαβές, μετά από πληροφορίες που έλαβε από πολίτες.

Το όχημα ήταν στο Cranbourne και ένας 46χρονος από το Frankston συνελήφθη γύρω στις 5:40μμ. Του ασκήθηκαν κατηγορίες για απαγωγή, κλοπή, αξιόποινη πράξη ενόσω με εγγύηση και οδήγηση χωρίς άδεια.

Η επιθεωρητής της Αστυνομίας, Fiona Halford, δήλωσε πως οι Αρχές ανησυχούσαν πολύ για το παιδί.

«Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τους πολίτες», πρόσθεσε. «Ήταν ένας πολίτης που ειδοποίησε την Αστυνομία … και βρήκαμε το παιδί σώο και αβλαβές».

Πηγή: neoskosmos.com

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις