ΚΟΣΜΟΣ. Η αυτοαποκαλούμενη «ανθρώπινη κούκλα Barbie» που μεταμορφώθηκε ξοδεύοντας 200.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις συμπεριλαμβανομένων πέντε αισθητικών στήθους και έξι επεμβάσεων στη μύτη και ατελείωτοι γύροι Botox και filler– δηλώνει ότι δεν υπάρχει όριο στην πλαστική χειρουργική και ότι είναι απίστευτα εθισμένη με αυτή. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, μάλιστα, στα άμεσα σχέδιά της είναι και η περαιτέρω αύξηση του, ήδη εντυπωσιακού και υπερπληθωρικού, στήθους της.

https://www.instagram.com/p/CbNw1duNfen

Η, κατά κόσμον, Tara Jayne έγινε πρόσφατα μέλος της συνδρομητικής ιστοσελίδας για ενήλικες OnlyFans για να χρηματοδοτήσει τον τρόπο ζωής της και τις μελλοντικές αισθητικές εργασίες της κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid. Χρεώνει 25 δολάρια για μια μηνιαία συνδρομή και, σύμφωνα με τη DailyMail, έχει δηλώσει ότι έβγαλε 10.000 δολάρια ήδη από τις τρεις πρώτες ημέρες στην πλατφόρμα.

Η κοσμοθεωρία της για τις πλαστικές επεμβάσεις

https://www.instagram.com/p/CPXM4q0h-Sr

«Νομίζω ότι στη σημερινή εποχή είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα να μπορεί να εκφράσει τον τρόπο που αισθάνεται και απλά να εκφράσει τα πάντα σχετικά με την ομορφιά», δήλωσε πέρυσι στο The Morning Show.

«Η πλαστική χειρουργική είναι ο τρόπος με τον οποίο το κάνω αυτό και αυτό είναι που με κάνει ευτυχισμένη. Μου δίνει την αυτοπεποίθηση να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Ωστόσο, επειδή ζυγίζει, μόλις, 45 κιλά της έχει απαγορευτεί να κάνει άλλες χειρουργικές επεμβάσεις στην Αυστραλία λόγω της ακραίας εμφάνισής της.

Η συμμετοχή της σε reality πλαστικών επεμβάσεων

https://www.instagram.com/p/CLjTITghau0

Παρόλα αυτά, η πλαστική Barbie δείχνει να μην υπολογίζει τίποτα, καθώς ονειρεύεται να κάνει κι άλλες επεμβάσεις και κυρίως αυξητικές στήθους. «Νομίζω ότι θέλω να μεγαλώσω το στήθος μου», φαίνεται να έχει δηλώσει, σύμφωνα με τη DailyMail, ενώ στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να πείσει τους γιατρούς Paul Nassif και Terry Dubrow να της κάνουν μεγαλύτερα εμφυτεύματα, ενώ εμφανιζόταν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά E! Botched.

«Όλα είναι μικροσκοπικά πάνω μου εκτός από τα τατουάζ μου… Είμαι σε μια αναζήτηση για ένα μεγαλύτερο στήθος!» είχε δηλώσει στους παραγωγούς. «Έχω αυτή τη στιγμή 540 CC [σιλικόνης εμφυτευμάτων στήθους] και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη με αυτά], είπε.

Η Tara Jayne είπε ότι είχε παρατηρήσει ένα «φαινόμενο κυματισμού» στο δέρμα του στήθους της και ήλπιζε ότι το «γέμισμα του χώρου περισσότερο» θα διόρθωνε το πρόβλημα. Αλλά έμεινε απογοητευμένη όταν οι γιατροί είπαν ότι το βάρος της ήταν «επικίνδυνα χαμηλό» στα 45 κιλά, γεγονός που την έκανε πολύ αδύνατη για να φέρει μεγαλύτερα εμφυτεύματα.

«Ανησυχώ πραγματικά για τη συνολική ευημερία της Τάρα», δήλωσε ο Dr Nassif. «Όχι μόνο όσον αφορά τη χειρουργική επέμβαση, αλλά πρέπει πραγματικά να γίνει σωματικά και ψυχικά υγιής», συμπλήρωσε.

Η Tara Jayne δήλωσε ότι δεν θα σταματούσε σε τίποτα για να διατηρήσει ή και να ενισχύσει το «εντυπωσιακό» της στήθος των 94 εκατοστών, τη μέση των 43 εκατοστών και τους γοφούς των74 εκατοστών».

«Δεν υπάρχει όριο για μένα όσον αφορά την πλαστική χειρουργική. Είναι απίστευτα εθιστική και θέλω ήδη μεγαλύτερο στήθος», πρόσθεσε.

«Μόλις μου επιτραπούν τα ταξίδια, έχω σχέδια να επιστρέψω στο εξωτερικό για να επισκεφτώ τον χειρουργό μου και να αυξήσω το μέγεθος του στήθους μου στα 1500cc [από τα 1050cc που είναι σήμερα».

Η αυτοκαλούμενη Barbie πρωταγωνιστεί και στον τύπο

https://www.instagram.com/p/CRXrQNeFcEM

Η Tara Jayne έγινε πρωτοσέλιδο τον Μάρτιο όταν εντοπίστηκε με τη μητέρα της καθώς έφτασαν στο πολυτελές εστιατόριο Nobu του Crown Melbourne για γεύμα. Στρέφοντας τα βλέμματα καθώς περπατούσε στο μονοπάτι, η Tara άφησε ελάχιστα στη φαντασία με ένα διάφανο βαθύ μπούστο και καυτά ροζ σανδάλια.

Τον προηγούμενο Αύγουστο, η Tara Jayne εμφανίστηκε στην πρωτοσέλιδη σειρά ντοκιμαντέρ Mirror Mirror του Todd Sampson, η οποία παρακολουθούσε μια ομάδα Αυστραλών που είχαν εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις. Στην εκπομπή, περιέγραψε τον εαυτό της ως μια «αναβαθμισμένη κούκλα Barbie περιορισμένης έκδοσης», ενώ παράλληλα παραπονέθηκε για την ανεπάρκεια του στήθους της με μέγεθος E-cup.

Η περιπέτειά της με το νόμο και η δικαστική διαμάχη για απλήρωτες κλήσεις

https://www.instagram.com/p/CLMHjAlBvHy

Η 33χρονη Αυστραλή νοσοκόμα, σύμφωνα με τη DailyMail, παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον του δικαστηρίου της Μελβούρνης μέσω βιντεοκλήσης, αφού ενεπλάκη σε καβγά με τις αρχές για μια σειρά απλήρωτων προστίμων.

«Καλημέρα. Η Tara McConachy είναι παρούσα, φαίνεται ότι είμαι το νούμερο ένα στη λίστα εμφανίσεων», έγραψε ευχετικά στον δικαστικό υπάλληλο κατά την εμφάνισή της στην αίθουσα του διαδικτυακού δικαστηρίου.

Δυστυχώς, η influencer του Instagram, η οποία απέκτησε φήμη πέρυσι μετά την εμφάνισή της στο ριάλιτι E! Botched, αναγκάστηκε να περιμένει υπομονετικά, καθώς πολλές άλλες υποθέσεις κλήθηκαν πριν από τη δική της.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της υποτιθέμενης παράβασης της Tara Jayne παραμένουν κάπως μυστήριο, με τη δικαστή Roslyn Porter να αρνείται να δώσει τα δικαστικά έγγραφα στη Daily Mail Australia.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις