ΚΟΣΜΟΣ. Προσπάθησε να ξεχάσει τις ενοχλήσεις παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, αλλά οι ενοχλήσεις μεταφέρθηκαν στην καρδιά του. Αυτό τον εξέπληξε, διότι ήταν τακτικός καταναλωτής της καφεϊνης και συνήθως δεν τον επηρέαζε.

Λίγες ώρες αργότερα η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα μια μέρα αργότερα να απευθυνθεί σε γιατρό. Τελικά διαγνώστηκε με υπεργλυκαιμία, μια κατάσταση που προκαλείται από υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα - και αυτό πιθανότατα του προκάλεσε πρόβλημα στο πάγκρεας, καθώς δεν είχε ποτέ διαβήτη.

Οι γιατροί, ωστόσο, υπέθεσαν ότι κάτι άλλο δεν πήγαινε καλά και σε περαιτέρω εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαγνώστηκε με υπερλιπαδαιμία, η οποία προκαλείται από την παρουσία υπερβολικού λίπους στο αίμα. Ωστόσο, οι γιατροί αποφάσισαν να περιμένουν να δουν αν το πρόβλημά του θα επιλυόταν από μόνο του, εξαιτίας της ηλικίας και του ιατρικού ιστορικού του.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Το συκώτι και τα νεφρά του άρχισαν να φράζουν και εμφάνισε λοίμωξη στο αίμα. Μέχρι τότε δεν είχε πει στους γιατρούς για τη μεγάλη ποσότητα ενεργειακών ποτών που είχε καταναλώσει. Τελικά ο JS κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο χάρη σε έναν συνδυασμό ιατρικής βοήθειας και αντιβιοτικών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις