ΚΟΣΜΟΣ. Μια απίστευτη ιστορία κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Ο χρήστης του TikTok Luis Navarro μοιράστηκε την ιστορία στην πλατφόρμα, αποκαλύπτοντας ότι είχε εντολή να παραλάβει φαγητό από το εστιατόριο έναντι 13 ευρώ για μια διαδρομή περίπου δύο χιλιομέτρων.

Αφού έφτασε στο σπίτι του πελάτη, του είπαν ότι είχαν κάτι για εκείνον σε αντάλλαγμα - εκτός από την κανονική αμοιβή παράδοσης, φυσικά.

«Άρχισε να βάζει το χέρι στην τσέπη του και σκέφτηκα: "Γαμώτο, θα με πυροβολήσουν ή κάτι τέτοιο, θα πρέπει να φύγω από εκεί γρήγορα. Αλλά όχι, βγάζει αυτό το μικρό πράγμα που μοιάζει με κάρτα, κι εγώ λέω "τι στο διάολο είναι αυτό;"».

Αποδείχτηκε ότι το φιλοδώρημα δεν ήταν μια απλή δωροκάρτα, όπως νόμιζε αρχικά, αλλά πραγματικός χρυσός. Ο Luis συνέχισε: «Αμέσως η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά. Λέω, 'με τίποτα, φίλε'. Είχα φρικάρει, αδερφέ. Ήταν σαν τον Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας που έτρεχε σα τρελός. Έτσι έτρεχα στο αυτοκίνητό μου».

Δείχνοντας στην κάμερα την κάρτα που περιείχε ένα μικρό κομμάτι χρυσού, αποκάλυψε ότι ήταν «ένα τρίτο γραμμάριο χρυσού» και το περιέγραψε ως ένα cool χριστουγεννιάτικο δώρο».

Οι τιμές του χρυσού σήμερα αναφέρουν ότι ένα γραμμάριο χρυσού κοστίζει περίπου 58,70 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι το ένα τρίτο του γραμμαρίου χρυσού του Luis θα μπορούσε να αποτιμηθεί στα 20 δολάρια. Οι χρήστες του TikTok έμειναν έκπληκτοι από το ασυνήθιστο φιλοδώρημα, με πολλούς να παραδέχονται ότι «στην αρχή νόμιζαν ότι ήταν κάρτα SIM» και άλλους να λένε ότι «πρέπει να το κρατήσει».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις