ΚΟΣΜΟΣ. Μια μαμά προσπαθεί να αντιγράψει την τάση της εποχής και αποθεώνεται στα social media. Η 22χρονη κόρη της, Sasha Morpeth, είναι Influencer του TikTok και μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο της 61χρονης μαμάς της Therese να είναι ντυμένη όπως η ίδια. «Η 61χρονη μαμά μου δοκίμασε τα νέα μου outfit», είπε η Morpeth στο βίντεό της, το οποίο έχει σχεδόν 800.000 προβολές και πάνω από 50.000 likes.

Εκτός από το ότι μοιράζονται τζιν, το εκρηκτικό «δίδυμο» μαμάς – κόρης έχει παρόμοια ξανθά μαλλιά και μοιάζουν σαν να είναι αδερφές.

Στα βίντεο, οι δύο γυναίκες φαίνονται να τριγυρίζουν μέσα στο σπίτι τους φορώντας σύνολα από την γκαρνταρόμπα της Sasha, συμπεριλαμβανομένου ενός με λευκό crop top με μπεζ μίνι φούστα και σανδάλια, ένα λουλουδάτο μίνι φόρεμα με πράσινο λάιμ ενώ σε ένα άλλο βίντεο τις δείχνει, να φορούν φαρδύ σκισμένο τζιν και ένα φανελάκι με λευκή δαντέλα.

Η Morpeth και η μαμά της έκανα πάταγο με τις εμφανίσεις τους με τους σχολιαστές της Sasha να κάνουν διθυραμβικά σχόλια για τη influencer αλλά κυρίως για τη μαμά της.

«Υποψιαζόμουν ότι είστε η δίδυμή της, όχι μαμά. Omg», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος fun συμπλήρωσε «Είστε όμορφες μέσα και έξω. Το μήλο κάτω από τη μηλιά» ανέφερε.

Πολύ πιθανό τα βίντεο με την άτυπη πασαρέλα μητέρας-κόρης, να εμπνεύστηκαν από τη φωτογράφιση του supermodel Heidi Klum με την 18χρονη κόρη της Leni, που έγιναν πρωτοσέλιδο τον περασμένο Οκτώβριο. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση ενέπνευσε μια μαμά τεσσάρων παιδιών από τη Νέα Υόρκη, την 50χρονη Sue, να φωτογραφηθεί με τη μικρότερη κόρη της, Julia Rae, 22 ετών. Οι δυο τους πόζαραν με διάφορα σετ εσωρούχων πέρυσι. «Ήταν μια τόσο όμορφη και ενθαρρυντική εμπειρία να μοιραστώ αυτό, με την κόρη μου», είπε η Sue στην The Post.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις