ΛΟΝΔΙΝΟ. Και οι τέσσερις τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς όταν άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν έξω από την εκκλησία St Aloysius στην οδό Phoenix απέναντι από τον σιδηροδρομικό σταθμό Euston γύρω στις 14:00 σήμερα το απόγευμα, αναφέρει η DailyMail.

Τρεις γυναίκες – ηλικίας 48, 54 και 41 ετών – μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους, αν και η αστυνομία είπε ότι η 48χρονη υπέστη τραύμα που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή της.

Το επτάχρονο θύμα μεταφέρθηκε επίσης εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της.

Ένας μάρτυρας που ισχυρίζεται ότι ήταν μέσα στην εκκλησία St Aloysius όταν συνέβη το περιστατικό ανέφερε: «Ήταν χάος. Ήταν φρικτό. Κανείς δεν ήξερε αν ήταν βόμβα ή ένοπλος. Ψάχναμε μέρη για να κρυφτούμε. Όλοι κουκουλωθήκαμε σε γωνίες όπου μπορούσαμε. Φύγαμε μετά από περίπου 10 λεπτά, δεν τολμούσα να φύγω πιο πριν».

Η Αστυνομία του Λονδίνου εξέδωσε μια δήλωση στην οποία ισχυρίστηκε ότι οι πρώτες έρευνες υποδηλώνουν ότι οι πυροβολισμοί έγιναν από ένα κινούμενο όχημα το οποίο έφυγε γρήγορα από τη σκηνή.

«Υπάρχει σημαντική αστυνομική παρουσία στην περιοχή. Μια επείγουσα έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και λεπτομέρειες για το περιστατικό εξακολουθούν να εμφανίζονται», ανέφερε η Met.

«Σε αυτό το πρώιμο στάδιο δεν υπήρξαν συλλήψεις».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις