ΤΟΥΡΚΙΑ. Ένα μοντέλο και influencer από την Τουρκία φέρεται να χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση όταν ένας άντρας με τον οποίο είχε βγει ραντεβού για πρώτη φορά τη δάγκωσε τη γλώσσα στη διάρκεια ενός παθιασμένου φιλιού. Μάλιστα, ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει ράμματα στη γλώσσα αναρτήθηκε στα social media.

«Θεέ μου, πονάει πολύ. Είναι αυτό αστείο;», αναρωτήθηκε η 34χρονη Ceyda Ersoy, περιγράφοντας το ραντεβού φιάσκο, στη διάρκεια του οποίου αντάλλαξε το γαλλικό φιλί, σύμφωνα με το Jam Press.

Σύμφωνα με την ίδια, τη δάγκωσε τόσο πολύ, που η γλώσσα της κόπηκε. «Μόνο η δική μου γλώσσα σκίστηκε στη διάρκεια ενός φιλιού;», σημείωσε η ίδια, με τη γυναίκα να μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης μετά το περιστατικό.

Όλα ευτυχώς πήγαν καλά πάντως. «Παιδιά είμαι κακά, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Την έραψαν», είπε η ίδια για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η αυτοαποκαλούμενη «Miss Fotomodel of Turkey 2010» ακόμη δεν έχει καταλάβει πώς έγιναν όλα. «Ίσως δεν ξέρει πώς να φιλάει. Η συμβουλή μου σε εσάς είναι να μην λέτε ούτε γεια σε τύπους που είναι Σκορπιοί», ανέφερε, σύμφωνα με τη New York Post.

https://www.instagram.com/p/CnE51FCKKuB

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις