ΚΟΣΜΟΣ. Αν έχεις τύχη διάβαινε, λένε. Μάλλον ο συγκεκριμένος οπαδός του NFL είχε άπλετη τύχη, καθώς έπαιξε ένα στοίχημα, αξίας 4€ και κέρδισε το εξωπραγματικό ποσό των 70.000€.

Ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο για τους οπαδούς των Σινσινάτι Μπένγκαλς, οι οποίοι συνέτριψαν τους Μπάφαλο Μπιλς με 27-10 την Κυριακή (22/01) και έφτασαν στο μεγάλο τελικό του AFC.

Ο Κάμερον Κρεγκ ήταν ανάμεσα στους οπαδούς των Μπένγκαλς που πανηγύρισαν τη νίκη, αλλά στην πραγματικότητα ήταν άλλο ένα παιχνίδι του NFL που του προσέφερε μεγάλη χαρά.

Πριν από τους αγώνες της Κυριακής (22/01), ο Κρεγκ τοποθέτησε ένα στοίχημα παρολί. Με μόλις 4€, μάντεψε τους τέσσερις παίκτες που θα πετύχουν το πρώτο touchdown και στα τέσσερα παιχνίδια του Divisional Round. Οι προβλέψεις του περιλάμβαναν τον tight end των Chiefs Travis Kelce, τον tight end των Eagles Dallas Goedert, τον receiver των Bengals Ja'Marr Chase και τον tight end των Cowboys Dalton Schultz.

Το υλικό που μοιράστηκε στο διαδίκτυο δείχνει τον νικητή οπαδό του ποδοσφαίρου να ουρλιάζει από τη χαρά του και να τρέχει σοκαρισμένος στο δωμάτιο, αφού μετέτρεψε το στοίχημα των 4€ σε 70.000€.

Μαζί με το βίντεο, ο Κρεγκ έγραψε: «Τα χρήματα που αλλάζουν τη ζωή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις συνέβη. Εδώ είναι η αντίδρασή μου ζωντανά». Οι χρήστες του Twitter κατέκλυσαν τον Κρεγκ με συγχαρητήρια για τη νίκη του. Ο νεαρός ξεκαθάρισε ότι η πληρωμή θα είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή του.

«Για όποιον λέει ότι αυτό δεν αλλάζει τη ζωή του. Τα δάνειά μου έχουν πλέον εξοφληθεί και είμαι ελεύθερος από χρέη», έγραψε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις