ΑΥΣΤΡΙΑ. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του θανάτου του 43χρονου Βολκάν Καχραμάν, μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Ο άλλοτε διεθνής με την Αυστρία, Τούρκος στην καταγωγή, ποδοσφαιριστής φέρεται να διαπληκτίστηκε με έναν 46χρονο άνδρα. Σύμφωνα με τον Τύπο της Αυστρίας, η αφορμή του καυγά φέρεται να είναι μια γυναίκα, με τον 46χρονο να πυροβολεί τον Καχραμάν στο κεφάλι.

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης βρέθηκε νεκρός στο προάστιο Ζίμεριγκ της Βιέννης ενώ ο 46χρονος δράστης, ονόματι Ορχάν σύμφωνα με τους Αυστριακούς, αμέσως μετά το συμβάν αυτοκτόνησε!

Οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ο Καχραμάν στο παρελθόν, από το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2) αναρτούν συλλυπητήρια μηνύματα στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 43χρονος Καχραμάν είχε γεννηθεί το 1979 στη Βιέννη, από Τούρκους γονείς, και ξεκίνσηε το ποδόσφαιρο στην τοπική Αούστρια. Θεωρήθηκε σπουδαίο ταλέντο και το 1995 τον απέκτησε η ολλανδική Φέγενορντ.

Εκτός από την ομάδα του Ρότερνταμ, αγωνίστηκε σε Εξέλσιορ, Τράμπζονσπορ, Ερζουρούμσπορ, Πάσινγκ, Σάλτζμπουργκ, ΛΑΣΚ, Σβάντορφ, Άισενσταντ ενώ το 2004 βρέθηκε στην Ξάνθη όπου κατέγραψε μόλις 5 συμμετοχές. Υπήρξε τρεις φορές διεθνής με την Αυστρία ενώ από το 2011 ακολουθούσε καριέρα προπονητή, σε χαμηλότερες κατηγορίες της χώρας.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις