ΒΕΛΓΙΟ. Την τελευταία του πνοή στο γήπεδο άφησε ένας 25χρονος ποδοσφαιριστής στο Βέλγιο. Ο Άρνε Εσπέλ κλήθηκε σε παιχνίδι στην ερασιτεχνική κατηγορία να αποκρούσει ένα πέναλτι στο 60ο λεπτό, πράγμα που κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την απόκρουση όμως, ο άτυχος νέος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των αθλητών και του κοινού.

Ο γιατρός του αγώνα αγώνα ανάμεσα στην Βίνκελ Σπορτ και Βεστροσμπέκ, έτρεξε στο γήπεδο και κάνοντας τη χρήση απινιδωτή προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή τον νεαρό τερματοφύλακα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Het Nieuwsblad», o 25χρονος αφότου κατέρρευσε δεν επανήλθε ποτέ, ούτε στο ασθενοφόρο καθ' οδόν προς το νοσοκομείο με τους γιατρούς να του κάνουν ΚΑΡΠΑ.

Η ομάδα του αποχαιρέτησε τον άτυχο νεαρό ποδοσφαιριστή γράφοντας στο Facebook:

«Η Βίνκελ Σπορτ θρηνεί για τον ξαφνικό θάνατο του τερματοφύλακά της, Αρνέ Εσπέλ. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του γι' αυτή την τεράστια απώλεια. Το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον».

«Αυτό είναι μια τραγωδία και ένα σοκ για εμάς. Ο Άρνε ήταν στο σύλλογο όλη του τη ζωή και ήταν πολύ αγαπητός», δήλωσε ο Patrick Rothsart, πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Winkel Sport.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις