ΗΠΑ. Δύο γονείς αποφάσισαν να ηρεμήσουν τον μικρό τους γιο με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο, τυλίγοντας το αγοράκι με μεμβράνη, ενώ στη συνέχεια ανέβασαν το σχετικό βίντεο στο Tik Tok… Οι αρχές τους αφαίρεσαν προσωρινά την επιμέλεια…

Όλα ξεκίνησαν όταν η Savannah Glembin ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο όπου αυτή και ο στρατιωτικός σύζυγός της έχουν τυλίξει το μικρό παιδί, περίπου δύο ετών, με μεμβράνη, γιατί – όπως λένε οι ίδιοι – γκρίνιαζε όλη την ημέρα… Οι γονείς του παιδιού γελούν και αστειεύονται στο βίντεο, αλλά το παιδί δεν φαίνεται να διασκεδάζει…

Ο μικρός έχει κόκκινα μάτια και μύτη γεγονός που υποδεικνύει ότι έκλαιγε κατά τη διάρκεια της κακόγουστης φάρσας των γονιών του.

Μετά τις πρώτες αντιδράσεις η Savannah κατέβασε το βίντεο, αλλά χρήστες του Tik Tok είχαν προλάβει και το είχαν αναδημοσιεύσει κάνοντας αναφορές για κακοποίηση.

Σε ένα σημείο φαίνεται ο πατέρας να σπρώχνει γελώντας το ακινητοποιημένο παιδάκι στο κρεβάτι τους ενώ το αγοράκι φαίνεται κατατρομαγμένο με δάκρυα να τρέχουν στα μάτια του. Η μητέρα ακούγεται να λέει στο βάθος: «Αν έχετε ένα γκρινιάρικο νήπιο όλη μέρα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος».

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων το παιδί απομακρύνθηκε άμεσα από τους γονείς του. Η μητέρα με δάκρυα στα μάτια ανέβασε ένα νέο βίντεο λέγοντας πως ήταν απλά μια πλάκα και πως ο γιος της «δεν αναστατώθηκε καθόλου»: «Αυτή τη στιγμή, ο μικρός έχει απομακρυνθεί από εμάς μέχρι η πολιτεία να αξιολογήσει το σπίτι μας, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν… Ο Χανκ τον τύλιξε με παιχνιδιάρικη διάθεση με μεμβράνη, είχε χώρο να κινηθεί, έμοιαζε με ένα μικρό αγγούρι. Σε κανένα σημείο δεν υπέφερε ή έκλαιγε. Δεν θα κάναμε ποτέ κακό στο γιο μας… Κάναμε ένα λάθος και δεν αξίζουμε να μας πάρουν το παιδί μας εξαιτίας αυτού».

Σε νέο βίντεο η ίδια ενημέρωσε πως πήραν το μωρό του πίσω: «Πήραμε ένα σκληρό μάθημα, ένα λάθος που δεν θα κάνουμε ποτέ ξανά, αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν εξαιρετικά τραυματικό για εμάς ως οικογένεια».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις