ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Μια 34χρονη έγκυος γέννησε όρθια μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της στη Βραζιλία, και ευτυχώς η ίδια και η κορούλα που έφερε στον κόσμο είναι καλά στην υγεία τους.

Η έγκυος βρισκόταν στην 37η εβδομάδα κύησης όταν έσπασαν τα νερά της, δήλωσε στο CNN. Σημείωσε ότι γύρω στα μεσάνυχτα ένιωσε έντονες συσπάσεις και αμέσως τηλεφώνησε στο σύζυγό της ο οποίος δεν ήταν σπίτι.

Ο άνδρας της γυναίκας από τη Βραζιλία τηλεφώνησε αμέσως μετά σε μια γειτόνισσα της εγκύου και τη μητέρα της 34χρονης, που είναι νοσηλεύτρια.

Η γιαγιά έγινε... νοσηλεύτρια

Η μητέρα της 34χρονης παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην κόρη της και την πήγε προς το ασανσέρ προκειμένου να πάνε στο νοσοκομείο. Η κορούλα της γυναίκας... βιαζόταν να βγει στον κόσμο και έτσι η Βραζιλιάνα γέννησε μέσα στο ασανσέρ και μάλιστα όρθια, με την βοήθεια της μητέρας της.

Το κοριτσάκι είχε ύψος 41 εκατοστά και ζύγιζε 2,165 κιλά. Η μητέρα πήρε εξιτήριο άμεσα από το μαιευτήριο ενώ το μωράκι χρειάστηκε να μείνει για να του παρασχεθούν κάποιες απαραίτητες φροντίδες. Οι γονείς αποφάσισαν να ονομάσουν το κοριτσάκι Τζοάνα Κασέλα Αμάρο προς τιμήν της γιαγιάς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις