ΗΠΑ. Ένα τρομακτικό τροχαίο που συνέβη πριν λίγες μέρες σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Το ατύχημα που έγινε στον αυτοκινητόδρομο Ronald Reagan του Λος Άντζελες καταγράφηκε από κάμερα αυτοκινήτου, το οποίο ακολουθούσε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένα αυτοκίνητο μάρκας Kia Soul περνάει δίπλα από ένα αυτοκίνητο τύπου pickup. Την ώρα εκείνη, όμως, το μπροστινό λάστιχο του pickup φεύγει από τον άξονα και άρχισε να κινείται προς τη μεριά του Kia Soul. Το αυτοκίνητο τότε εκτοξεύεται στον αέρα, πριν τελικά προσγειωθεί στον δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

Από το τροχαίο, ευτυχώς, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. Ο οδηγός του pickup κατάφερε να σταματήσει με ασφάλεια έξω από τον αυτοκινητόδρομο, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ενώ ο οδηγός του Soul τραυματίστηκε ελαφρά.

Όπως αναφέρει το TMZ , «μερικές φορές οι αυτοκινητόδρομοι του Λος Άντζελες μοιάζουν με σκηνές ταινιών δράσης, αλλά αυτό το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον αέρα και ανατράπηκε όταν ένα ελαστικό έσκασε από φορτηγό, είναι οδυνηρά αληθινό και τρελό».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις