ΚΟΣΜΟΣ. Ο Saint Von Colucci πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 22 ετών σε νοσοκομείο της Νότιας Κορέας λόγω επιπλοκών από την πιο πρόσφατη επέμβαση, σύμφωνα με δηλώσεις του Eric Blake, στη DailyMail.com, ο οποίος είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του.

Ο Van Colucci, ο οποίος μετακόμισε από τον Καναδά στη Μέκκα της K-pop το 2019, επιδιώκοντας μια καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας, υποβλήθηκε σε επέμβαση το Σάββατο για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στο σαγόνι που είχε βάλει τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά την επέμβαση, η οποία προφανώς γνώριζε ότι ήταν επικίνδυνη, εμφάνισε λοίμωξη και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Πέθανε μερικές ώρες αργότερα.

«Είναι τραγικό και ατυχές», σχολίασε ο Blake, προσθέτοντας ότι στον πελάτη του «δεν του άρεσε» το «πολύ τετράγωνο σαγόνι και το πηγούνι του», καθώς «πίστευε ότι ήταν πολύ φαρδύ».

Τους τελευταίους 12 μήνες, ο Von Colucci ξόδεψε 220.000 δολάρια σε 12 χειρουργικές επεμβάσεις, μεταξύ άλλων λίφτινγκ προσώπου, πλαστική μύτης, ανόρθωση φρυδιών και μείωση χειλιών.

«Ήταν πολύ ανασφαλής με την εμφάνισή του», εξήγησε ο Blake, διευκρινίζοντας ότι ο Von Colucci ήταν πολύ «δυσαρεστημένος» με το πρόσωπό του.

Τα αρχικά χαρακτηριστικά του 22χρονου περιλάμβαναν σκούρα ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Ήταν επίσης αρκετά ψηλός, με ύψος 1,82 μ. και ζύγιζε 82 κιλά.

«Ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτόν να βρει δουλειά στη Νότια Κορέα», υποστήριξε ο Blake, «και ένιωθε ότι υφίστατο διακρίσεις λόγω της δυτικής του εμφάνισης».

Σύμφωνα με τον Blake, ο Von Colucci γύρισε μια κορεάτικη δραματική σειρά οκτώ επεισοδίων με τίτλο «Pretty Lies», στην οποία υποδύθηκε τον Jimin, τον 27χρονο σταρ του K-pop συγκροτήματος BTS.

Ο Blake δήλωσε στη DailyMail.com ότι η σειρά, της οποίας η παραγωγή διήρκεσε από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο του 2022, πρόκειται να προβληθεί σε μεγάλη υπηρεσία streaming των Ηνωμένων Πολιτειών τον Οκτώβριο.

«Ήταν πολύ, πολύ ενθουσιασμένος και δούλεψε πολύ σκληρά», πρόσθεσε.

Εκπρόσωποι του Jimin και των BTS δεν απάντησαν στο αίτημα του Page Six για σχολιασμό.

https://www.instagram.com/p/CnZWOmIr4VM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις