ΗΠΑ. Άφαντος παραμένει στις Ηνωμένες Πολιτείες ο άντρας που σκότωσε εν ψυχρώ πέντε μέλη οικογένειας μέσα στο σπίτι τους, επειδή του ζήτησαν να μην πυροβολεί για να κοιμηθεί το μωρό τους.

Μια παρατήρηση από τους γείτονες του ήταν αρκετή για να τον κάνει να εκτελέσει σχεδόν ολόκληρη την οικογένεια.

Οι γείτονες πήγαν στον φράκτη του 38χρονου Φρανσέσκο Οροπέζα. Του ζήτησαν να σταματήσει να πυροβολεί στην αυλή του, επειδή προσπαθούσαν να κοιμίσουν το μωρό τους. «Θα κάνω ό,τι θέλω στην αυλή μου» τους απάντησε. Λίγο αργότερα, άρπαξε την καραμπίνα του, μπήκε μέσα στο σπίτι των γειτόνων του και εκτέλεσε εν ψυχρώ πέντε μέλη της οικογένειας… ανάμεσα τους κι ένα 8χρονο παιδί.

Οι τοπικές αρχές είχαν δεχτεί πολλές φορές τηλεφωνήματα, επειδή ο 38χρονος πυροβολούσε στην αυλή του κι ενοχλούσε. Τώρα, η αστυνομία έχει ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δράστη, ο οποίος παραμένει άφαντος. Ακόμα και τα αστυνομικά σκυλιά έχασαν τα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί που έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι τους βρήκαν τρία όπλα και το κινητό του παρατημένο. Το FBI που παίρνει μέρος στο ανθρωποκυνηγητό προειδοποιεί πως ο δράστης είναι ακόμα ελεύθερος και πιθανώς οπλισμένος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις