ΗΠΑ. Απόλυση ήταν η απάντηση ενός υπεύθυνου σε μια σερβιτόρα που έλαβε ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα 4.400 δολαρίων από μια παρέα.

Η σερβιτόρα, Ryan Brandt, είχε φροντίσει ένα τραπέζι με περισσότερα από 40 στελέχη επιχειρήσεων στο εστιατόριο του Αρκάνσας όταν της έδωσαν τη μικρή περιουσία για τις υπηρεσίες της.

Οι πελάτες ήταν αρκετά γενναιόδωροι αφού έδωσαν στην κοπέλα φιλοδώρημα χιλιάδων δολαρίων.

Η συναρπαστική στιγμή ανέβηκε αργότερα στο Instagram από μία από τις παρευρισκόμενες στο δείπνο, τη Rebecca Soto, η οποία έγραψε στη λεζάντα το συγκινητικό κλιπ: «Είμαι ταπεινή που ήμουν μέρος κάτι τόσο όμορφου και γενναιόδωρου πράγματος. Να ευλογήσω κάποιον άλλο χωρίς να τον γνωρίζω προηγουμένως».

Φαίνεται όμως ότι οι εορτασμοί κράτησαν μόνο για λίγο.

Της ζήτησαν να δώσει τα λεφτά

Μετά τη σπουδαία περίσταση, ο σερβιτόρος αποκάλυψε στο KNWA News: «Μου είπαν ότι επρόκειτο να δώσω τα μετρητά μου στον υπεύθυνο της βάρδιας μου και ότι θα έπαιρνα στο σπίτι μου το 20%».

Είπε επίσης στο πρακτορείο ότι εργάζεται στο Oven & Tap για πάνω από τρία χρόνια και ότι ποτέ στο παρελθόν δεν της είχε δοθεί εντολή να μοιράσει τα φιλοδωρήματά της με τους συναδέλφους της. Η ίδια αποφάσισε να κρατήσει τα χρήματα όπως δικαιούταν, απολύθηκε και πήρε και μια μεγάλη αποζημίωση.

https://www.instagram.com/tv/CXAM2HLjfdw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις