ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Μια απίστευτη ιστορία παιδικής κακοποίησης που οδήγησε στη δολοφονία ενός 9χρονου παιδιού απασχόλησε της αίθουσες των βρετανικών δικαστηρίου.

Σύμφωνα με όσα έγινε γνωστό, μια μητέρα και ο σύντροφός της καταδικάστηκαν επειδή σκότωσαν τον εννιάχρονο γιο της στο μπάνιο, αφού τον βασάνιζαν για μήνες.

Η Κάρλα Σκοτ, 35 ετών, και ο σύντροφός της, Ντιρκ Χάουελ, 41 ετών, σκότωσαν τον μικρό Άλφι Στιλ μετά από μήνες σκληρής κακοποίησης κατά τη διάρκεια του lockdown στο σπίτι του στο Ντρόιτγουιτς του Γουόρσεστερσαϊρ.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο ανυπεράσπιστος μαθητής βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του, έχοντας υποστεί περισσότερα από 50 τραύματα τον Φεβρουάριο του 2021.

Οι βάναυσες τεχνικές πειθαρχίας περιελάμβαναν χτυπήματα με ζώνες και σαγιονάρες καθώς και να τον αναγκάζουν να κάνει κρύα μπάνια. Τον έβαλαν επίσης να στέκεται έξω τη νύχτα και να του ρίχνουν νερό.

Μια λεπτομέρεια που προκαλεί μεγαλύτερο σοκ είναι το γεγονός ότι η «σωματική και ψυχολογική» κακοποίηση που οδήγησε στη δολοφονία του μικρού παιδιού μπόρεσε να συνεχιστεί παρά το γεγονός ότι ο Άλφι βρισκόταν υπό την προστασία κοινωνικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην δίκη η πρόνοια ήταν σχεδόν έτοιμη να τον απομακρύνει από την μητέρα του αλλά αποδείχτηκε πολύ αργά καθώς τελικά χτυπήθηκε μέχρι θανάτου.

Σήμερα ο Χάουελ, ο οποίος έχει περάσει περισσότερο από το ήμισυ της ζωής του στη φυλακή, κρίθηκε ένοχος για φόνο μετά από δίκη έξι εβδομάδων στο δικαστήριο του Κόβεντρι.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού απαλλάχθηκε από την κατηγορία του φόνου, αλλά κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις