ΗΠΑ. Ο VonViddy, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Joe Muchlinski, ήταν ένας πολύ αγαπητός TikToker με πάνω από 167,6 χιλιάδες ακόλουθους και 8,6 εκατομμύρια likes. Έγινε γνωστός για τα κωμικά του βίντεο. Αυτοκτόνησε στις 21 Αυγούστου, μετά από μακρά μάχη με ψυχική ασθένεια, επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με αναφορές, ο δημιουργός του βίντεο αντιμετώπιζε προβλήματα εξάρτησης από ναρκωτικά και αλκοόλ πριν από τον θάνατό του. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο πιο πρόσφατο βίντεο στη σελίδα του στο TikTok, αφήνοντας τους ακόλουθούς του με αυτό που φαίνεται να είναι ένα σημείωμα αυτοκτονίας.

Ο Τζο είπε στο βίντεο: «Θέλω να με θυμούνται ως δημιουργό, ως δημιουργό βίντεο που έκαναν τον κόσμο να γελάει και ως δημιουργό μουσικής. Θέλω επίσης να με θυμούνται ως σύμβουλο κατασκήνωσης που βοήθησε τα παιδιά να κάνουν χαρούμενες αναμνήσεις…

«Αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που έχω τέτοιους ακόλουθους, εσείς σημαίνεται πολλά για μένα. Είχα μια υπέροχη ζωή. Έχω επισκεφθεί την άλλη άκρη του κόσμου και έχω κάνει πολλούς φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δεν έχω τίποτα να παραπονεθώ και δεν έχω τίποτα άλλο από την ειρήνη και την αγάπη για τον καθένα από εσάς.»

Η αδερφή του, Martha Muchlinski, επιβεβαίωσε την είδηση ​​στο δικό της βίντεο TikTok, όπου είπε ότι ο Joe έχασε τη μακρά μάχη του με την ψυχική ασθένεια και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία: 1018

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις