ΡΩΣΙΑ. Άγιο είχε ένας Ρώσος κασκαντέρ, όταν το κόλπο του να πηδήξει με ένα μικρό αυτοκίνητο από την μία ταράτσα πολυκατοικίας στην άλλη, πήγε τελείως στραβά.

Ο 32χρονος Εβγκένι Τσεμποτάρεφ κατάφερε να επιβιώσει ως εκ θαύματος από βέβαιο θάνατο, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε ανάμεσα στα δύο κτίρια, στη ρωσική δημοκρατία της Βόρειας Οσετίας -Αλάνιας.

Το παράτολμο ακροβατικό άλμα του Ρώσου κασκαντέρ - Τι πήγε στραβά
Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, ο Τσεμποτάρεφ είχε τοποθετήσει μία ξύλινη ράμπα στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας προκειμένου προφανώς να πάρει φόρα και να κάνει βουτιά στον αέρα με τον λευκό Lada Niva του και να προσγειωθεί στην ταράτσα του τρίτου κτιρίου.

https://www.instagram.com/reel/CwjyT5JoqCU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως, ο Ρώσος κασκαντέρ έκανε έναν καταστροφικό λάθος υπολογισμό και δεν κατάφερε να επιταχύνει αρκετά ώστε να περάσει απέναντι. Το αυτοκίνητο έπεσε στο έδαφος από ύψος 15 μέτρων περίπου, αφότου πρώτα χτύπησε με όλη του τη δύναμη στον τοίχο του απέναντι κτιρίου.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, ένας βοηθός ρωτάει εάν είναι σώος με έναν άλλον να απαντά: «Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος». Αλλά ο Τσεμποτάρεφ, αψηφώντας το θάνατο, βγαίνει από το αυτοκίνητο μόνος του, αν και τραυματισμένος. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στους θαυμαστές του, υπέστη τραύματα στα πόδια και τα πέλματά του. «Δεν το αρνούμαι, δε θα μπορέσω να περπατήσω. Με το ζόρι μπόρεσα να σηκωθώ» δήλωσε ο κασκαντέρ.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κασκαντέρ κάνει παράτολμα κόλπα. Πριν από δύο χρόνια είχε σπάσει την σπονδυλική του στήλη πετώντας ένα αυτοκίνητο 40 μέτρα πάνω από ένα ποτάμι. «Οι φίλοι μου με αποκαλούσαν πάντα ψυχοπαθή»είχε δηλώσει τότε. «Από όσο θυμάμαι, πάντα μου άρεσαν τα άκρα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις