ΚΟΣΜΟΣ. Ακόμα ζει με το παράπονο του «γιατί να μεγάλωσα σε μία τόσο φτωχή οικογένεια» ο 33χρονος σήμερα Ρόμπιν, τον οποίο μπέρδεψαν με ένα άλλο βρέφος στο μαιευτήριο στη Νότια Αφρική το 1989, με αποτέλεσμα δύο οικογένειες να πάρουν η μία το παιδί της άλλης.

Ο Ρόμπιν ανατράφηκε από την Σάντι Ντόκινς -η οποία στην πραγματικότητα δεν ήταν η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο- μία μητέρα μόνη, που αγωνιζόταν καθημερινά για να βγάλει μόλις τα προς το ζην. Αντιθέτως, ο Γκάβιν, το βιολογικό παιδί της φτωχής γυναίκας, στάθηκε τυχερό και βρέθηκε σε μεγαλώνει σε μία εξαιρετικά ευκατάστατη οικογένεια.

Το παράπονο του Ρόμπιν όμως δεν τελειώνει εδώ. Βασίζεται κυρίως στο ότι, όταν διαπιστώθηκε το λάθος, δύο χρόνια μετά τη γέννησή τους, οι γονείς των δύο οικογενειών αποφάσισαν να κρατήσουν τα παιδιά όπως τους τα έδωσαν στο νοσοκομείο. «Μακάρι η βιολογική μου μητέρα, Μεγκς, να είχε κάνει περισσότερα για να με διεκδικήσει» ευχόταν όλα αυτά τα χρόνια ο 33χρονος, περιγράφοντας τη μίζερη ζωή και τις κακουχίες που αναγκάστηκε να βιώσει πλάι στη Σάντι. «Αυτό δεν θα το ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου» συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις θυσίες που αναγκαζόταν να κάνει όταν ήταν μόνο 15 ετών, προκειμένου να αποκτήσει κάτι που ήθελε, ενώ για τον Γκάβιν «ήταν όλα εύκολα», συμπλήρωσε. «Αν εγώ ήθελα κάτι, το οτιδήποτε, έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να το πάρω. Ποτέ δεν ερχόταν σε μένα έτσι απλά».

Από την άλλη, ο Γκάβιν είπε χαρακτηριστικά «εγώ είμαι χαρούμενος» για τη ζωή που τυχαία απέκτησε, χωρίς να δείχνει ιδιαίτερη συμπόνοια για τον πραγματικό γιο της οικογένειάς του. «Είμαι ευγνώμων για τη μοίρα που μου επεφύλασσε η ζωή» είπε και συνέχισε: «Όλα θα μπορούσαν να πήγαιναν λάθος ανά πάσα στιγμή, αλλά γλίτωσα και δεν μετανιώνω για τίποτα».

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε στα παιδιά το 2004, όταν η Μεγκς αποφάσισε να αναζητήσει τον βιολογικό της γιο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις