ΒΡΕΤΑΝΙΑ.Η 27χρονη Κόρτνεϊ Ταάφε, από το Κεμπριτζσάιρ, αποφάσισε πως ήθελε να αφαιρέσει το filler από τα χείλη της. Όπως λοιπόν περιέγραψε σε βίντεο στο TikTok, πήγε σε έναν αισθητικό μία αισθητικό, αλλά για κακή της τύχη, παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στο διαλυτικό του filler.

Την ώρα λοιπόν που τα χείλη της συνέχιζαν να πρήζονται, η αισθητικός της είπε ότι «έτσι έπρεπε να φαίνεται» και πως ήταν «φυσιολογικό». Κάποια στιγμή, έφτασε ακόμη και στο σημείο να μην μπορεί να μιλήσει, αλλά και πάλι η αισθητικός επέμενε ότι ήταν «φυσιολογικό».

Πρήστηκε όλο το πρόσωπό της: «Δεν μπορούσα να μιλήσω»

Δύο ώρες μετά την θεραπεία, τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο. Όπως λέει στο βίντεο, ένιωθε πως τα χείλη της ήταν «σαν να είχαν αέρα μέσα τους, σαν να επρόκειτο να σκάσουν.

Η αισθητικός συνέχισε να την καθησυχάζει μέσω μηνυμάτων λέγοντάς της πως ακόμη και εάν το πρόσωπό της ήταν «εξαιρετικά πρησμένο» , η αντίδραση θα μειωνόταν μέχρι το επόμενο πρωί. Την άλλη μέρα, η ανησυχία της 27χρονης μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, καθώς τίποτα δεν ήταν καλά.

Αντιθέτως, είχε πρηστεί όλο το πρόσωπό της, ήταν κόκκινο και την πονούσε πολύ». «Δεν μπορούσα να μιλήσω καθόλου σε εκείνο το σημείο. Έφτυνα και οι λέξεις δεν έβγαιναν σωστές από το στόμα μου. Η γλώσσα μου είχε μεγαλώσει πολύ και ήταν αρκετά πρησμένη».

Παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στο διαλυτικό του filler

Με το φόβο της να έχει μεγαλώσει, η 27χρονη πήγε τελικά στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου ανακάλυψε πως είχε αλλεργική αντίδραση. Όπως είπε η ίδια: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ αλλεργική σε τίποτα στη ζωή μου. Δεν ήξερα πώς θα έμοιαζε μια αλλεργική αντίδραση ή τι ήταν και τι δεν ήταν φυσιολογικό για το διαλυτικό του filler».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, η αισθητικός της έκανε τεστ αλλεργίας μόλις δύο λεπτά πριν αρχίσει τη διαδικασία ενώ σύμφωνα με το British Beauty Council ,ένα προειδοποιητικό τεστ αλλεργίας πρέπει να γίνεται έως και 48 ώρες πριν από το ραντεβού.

Μάλιστα, όπως λέει, η αισθητικός αντί να παραδεχτεί το λάθος της, κατέληξε να της πει πως η 27χρονη παρουσίασε μια «καθυστερημένη αντίδραση» και πως δεν έκανε τίποτα λάθος, κατηγορώντας την επίσης πως προσπάθησε να «σαμποτάρει» την καριέρα της και καταλήγοντας να της στείλει ένα μήνυμα που έγραφε: «Δεν έχω κάνει τίποτα λάθος, δυστυχώς το σώμα σας αντέδρασε. Σας παρακαλώ, μην επικοινωνήσετε ξανά μαζί μου».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις