ΚΟΣΜΟΣ. Μια 27χρονη γυναίκα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, γιατί μεθυσμένη παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 13χρονο σε ένα πάρκο, κάνοντας άσεμνες προτάσεις, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι της και μετά λιποθύμησε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πριν από ένα χρόνο η 27χρονη Τζέιντ Μπέρι πήγε μεθυσμένη στο πάρκο Rivacre Valley και πλησίασε δύο 13χρονους που ήταν σε ένα παγκάκι. Η γυναίκα έκατσε ανάμεσα τους και ξεκίνησε να χαϊδεύει πάνω από τα ρούχα τα γεννητικά όργανα του ενός 13χρονου, ζητώντας να κάνουν σεξ.

Στη συνέχεια, σηκώθηκε όρθια, κατέβασε το παντελόνι της και τότε λιποθύμησε. Τα παιδιά έφυγαν αμέσως και ειδοποίησαν την αστυνομία, με την Τζέιντ Μπέρι να σηκώνεται και να φεύγει, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο πάρκο. Ωστόσο, είχε ξεχάσει το κινητό και την ταυτότητα της, οπότε εντοπίστηκε δύο μέρες αργότερα.

Στη δίκη η ίδια ισχυρίστηκε ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, όμως δεν έπεισε και καταδικάστηκε. Μάλιστα, ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ο 13χρονος σοκαρίστηκε από την σεξουαλική επίθεση, σε βαθμό που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά από λίγο καιρό, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις