ΗΠΑ. Η αστυνομία του Τέξας ψάχνει απαντήσεις γύρω από τον θάνατο μιας γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε καμένο στην άκρη ενός δρόμου σε μια αριστοκρατική γειτονιά του Όστιν. Το πτώμα της Melissa Davis, 33 ετών, εντοπίστηκε από πυροσβέστες που ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις για φωτιά το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν έναν αναπτήρα στην περιοχή, σύμφωνα με το τοπικό μέσο KXAN. Ένα αστυνομικός σκύλος K-9 κλήθηκε στο σημείο και βρήκε ένα χασαπομάχαιρο, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Η αστυνομία του Όστιν πιστεύει ότι «το μαχαίρι τοποθετήθηκε μαζί με τη νεκρή σε μια προσπάθεια να καταστραφούν τα αποδεικτικά στοιχεία με τη φωτιά».

Ωστόσο, η αυτοψία έδειξε ότι η Davis δεν έφερε σημάδια εμφανών τραυμάτων στο σώμα της ή τραύματα από μαχαίρι και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είχε καεί ζωντανή.

Με ελάχιστα στοιχεία, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την αναζήτηση του αυτοκινήτου της Davis, που αγνοείται, ένα μπλε Toyota 4Runner του 2016 με αριθμό πινακίδας KYV3765 στο Τέξας.

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμη ύποπτος υπό κράτηση, οι φίλοι και η οικογένεια συνεχίζουν να ελπίζουν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για την Davis, η οποία εξαφανίστηκε μετά από μια βόλτα στο τοπικό κατάστημα Apple για να φτιάξει το τηλέφωνό της.

Η Ellie Simmons, η οποία περιέγραψε την Davis ως «αδελφή ψυχή», δήλωσε ότι η φίλη της ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα που απολάμβανε να ταξιδεύει με παρέα. «Στην πραγματικότητα είχαμε όνειρα μαζί με έναν από τους άλλους φίλους μας να ξεκινήσουμε έναν ξενώνα στην Κόστα Ρίκα και θα είχαμε έναν καλλιτεχνικό σταθμό», δήλωσε η Simmons στο KVUE. «Της άρεσε η τέχνη».

Το αστυνομικό τμήμα του Όστιν δεν σχολίασε την υπόθεση, αλλά ανέφερε ότι η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αμοιβή 1.000 δολαρίων για όποιον δώσει μια πληροφορία που θα οδηγήσει σε σύλληψη.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις