ΙΣΡΑΗΛ. Βίντεο από την ανάκριση τρομοκράτη της Χαμάς δημοσίευσε ο IDF την Τετάρτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο δίνει απαντήσεις σχετικά με τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης κατά τη διάρκεια των επιθέσεων στο Ισραήλ.

Τρομοκράτης της Χαμάς περιγράφει πώς σκότωναν παιδιά σε σπίτια

Ο τρομοκράτης περιγράφει πώς μπήκαν οι μαχητές της Χαμάς στα σπίτια των Ισραηλινών και τους πυροβολούσαν αδιακρίτως, γνωρίζοντας, μάλιστα, ότι επρόκειτο για μικρά παιδιά.

Λέει ότι οι τρομοκράτες μπήκαν από ένα παράθυρο σε σπίτι και άκουσαν μικρά παιδιά να κλαίνε στο καταφύγιο. Σύμφωνα με όσα λέει, οι τρομοκράτες αρχικά προσπέρασαν το καταφύγιο του σπιτιού και πήγαν να πιουν νερό, ωστόσο όταν άκουσαν κλάμα μικρών παιδιών άρχισαν να πυροβολούν την πόρτα μέχρι να σταματήσουν οι ήχοι, για να βεβαιωθούν ότι σκότωσαν όσους κρύβονταν εκεί.

Έπειτα, λέει ο τρομοκράτης, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με δυνάμεις του Ισραήλ και, στη συνέχεια, ο ίδιος και άλλοι τρομοκράτες παραδόθηκαν.

Mεσανατολικό: "Ο πατέρας μου θα με σκότωνε αν ήξερε τι έκανα", λέει τρομοκράτης της Χαμάς

Σε ερώτηση σε τι διαφέρει η Χαμάς από τον ISIS, ο τρομοκράτης δεν βρίσκει κάτι να πει και, μάλιστα, αναφέρει ότι έχει δει πράγματα που ξεπερνούν τη φρίκη του Ισλαμικού Κράτους.

Τέλος, ο άνδρας της Χαμάς ερωτάται αν οι γονείς του είναι περήφανοι για εκείνον. «Ο πατέρας μου δεν ξέρει καν ότι είμαι στη Χαμάς», λέει και προσθέτει ότι αν το ήξερε, θα τον σκότωνε για όσα έχει κάνει.

Νωρίτερα, ο στρατός του Ισραήλ είχε δώσει στη δημοσιότητα άλλο απόσπασμα από την ανάκριση, στο οποίο οι μαχητές της Χαμάς περιέγραφαν πώς κρύβονται σε νοσοκομεία και σχολεία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις