ΙΣΡΑΗΛ. Ρουκέτα της Χαμάς έπεσε κοντά στα ελληνικά τηλεοπτικά συνεργεία στην Sderot στο Ισραήλ προκαλώντας υλικές ζημιές. Μεταξύ αυτών στο σημείο βρισκόταν και το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στο Ισραήλ, Σταύρος Ιωαννίδης, το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν έχει τρύπες από τα θραύσματα της ρουκέτας.

Για το MEGA, ο Λεωνίδας Καπερναράκος μετέδωσε «Συγγνώμη αν δεν σας ακούω, κάποιο πρόβλημα με τα αυτιά μου καθώς η ρουκέτα έπεσε στα 10 μέτρα. Πριν από περίπου 4-5 λεπτά ήρθαν στρατιώτες του Ισραήλ και μας είπαν να εκκενώσουμε τον χώρο και ότι έχουμε 5 με 7 δευτερόλεπτα.

Είμαστε δεκάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο και η ρουκέτα ήρθε ακριβώς στο σημείο που γίνονται οι ζωντανές συνδέσεις. Εδώ έχουμε ένα μικρό καταφύγιο και προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε όλοι. Ξεκίνησε μια ντουντούκα, ένα περιπολικό να μας ειδοποιεί, μετά οι σειρήνες αλλά δεν προλάβαμε να προφυλαχθούμε»

Ο Γιώργος Σιδέρης για την ΕΡΤ, μετέδωσε: «Όλα τα δίκτυα αυτή τη στιγμή έχουν διακόψει για να μεταδώσουν την είδηση. Αυτοκίνητο ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού, έχει θραύσμα. Το δικό μας αυτοκίνητο έχει σπάσει το πίσω τζάμι. Το καταφύγιο είναι ακριβώς πίσω μας. Το καταφύγιο είναι ένα σχολείο, είναι από σκληρό σκυρόδεμα κατασκευασμένο. Ήταν ελάχιστα τα δευτερόλεπτα που είχαμε στη διάθεσή μας. Έσκασε η ρουκέτα που ήρθε από τη Λωρίδα της Γάζας, είναι μια από αυτές που δεν κατάφερε το Iron Dome να αναχαιτίσει»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις