ΙΣΡΑΗΛ. Ακόμη ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από όσα άφησε πίσω της η επίθεση της Χαμάς σε μουσικό φεστιβάλ στις 7 Οκτωβρίου, που οδήγησε στον θάνατο 250 ανθρώπους. Πρόκειται για όσα κατέγραψε η κάμερα αξιωματικού των δυνάμεων ασφαλείας του Ισραήλ.

Ο αστυνομικός φαίνεται να τραβάει το πιστόλι του και να τρέχει σοκαρισμένος στον χώρο που λίγο πριν είχε πραγματοποιηθεί η επίθεση, ενώ στη συνέχεια κοίταξε γρήγορα σε ένα από τα τροχόσπιτα.

«Ποιος είναι μέσα;» φώναξε στα εβραϊκά. Ήταν άδειο. Προχώρησε στον υπόλοιπο χώρο του φεστιβάλ, ψάχνοντας για σημάδια ζωής μετά την επίθεση της Χαμάς στην υπαίθρια συναυλία. «Είναι η αστυνομία!» φώναζε ξανά και ξανά, με τη φωνή του να υψώνεται από πανικό. «Υπάρχουν τραυματίες;».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες:

Ο αστυνομικός κινήθηκε στη συνέχεια προς το υπαίθριο μπαρ. Εκεί υπήρχαν περισσότερα από μια ντουζίνα πτώματα. Ήταν διασκορπισμένα γύρω από το μπαρ και στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο.

Αφού έπεσε πάνω στα πτώματα κάτω από το μπαρ, ο Ισραηλινός αξιωματικός απελπίστηκε. «Υπάρχει κάποιος με κάποιο σημάδι ζωής; Δώστε μας ένα σημάδι ζωής», παρακάλεσε. Η φωνή του δεν ήταν πια μανιασμένη, αλλά βούιζε από θλίψη. «Κάποιος, σας παρακαλώ! Μπορεί κάποιος να απαντήσει;».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις