ΗΠΑ. Φρικτό έγκλημα στο Ουισκόνσιν όπου ένα πεντάχρονο αγόρι δολοφονήθηκε άγρια ​​από έναν έφηβο και έναν ενήλικα συνεργό του.

Ο Πρινς ΜακΚρι βρέθηκε νεκρός μέσα στα αίματα, δεμένος και φιμωμένος στις 26 Οκτωβρίου, μόλις μία ημέρα μετά την εξαφάνισή του από πολυκατοικία.

Ο Πρινς ΜακΚρι που δολοφονήθηκε άγρια στο Ουισκόνσιν / Facebook

Ο 15χρονος Έρικ Μεντόζα, και ο 27χρονος Ντέιβιντ Πιετούρα κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν και χτύπησαν μέχρι θανάτου το μικρό αγόρι ενώ στη συνέχεια είπαν στην αστυνομία ότι δεν ήξεραν πού βρισκόταν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η αστυνομία βρήκε το άψυχο σώμα του Πρινς σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι που η οικογένεια του μοιραζόταν με άλλους ανθρώπους. Στο σπίτι αυτό έμεναν και οι Πιετούρα και Μεντόζα.

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι η μητέρα του μικρού τον είδε για τελευταία φορά το πρωί της 25ης Οκτωβρίου. Ήταν άρρωστος και έτσι δεν τον έστειλε στο σχολείο αλλά τον κράτησε σπίτι.

Πήγε στο υπόγειο για να παίξει βιντεοπαιχνίδια

Το αγόρι «ήθελε να πάει στο υπόγειο της κατοικίας για να παίξει βιντεοπαιχνίδια», κάτι που έκανε συχνά με τον Πιετούρα.

Η μητέρα υπέθεσε ότι το αγόρι έπαιζε με τον 27χρονο, αλλά όταν αργότερα έλεγξε το υπόγειο, ήταν σκοτεινά και άδειο.

Ένας ντετέκτιβ έψαξε το υπόγειο και εντόπισε «αίμα στο τσιμεντένιο πάτωμα κοντά σε κάποια χαλιά».

O Πρινς είχε κατέβει στο υπόγειο για να παίξει βιντεοπαιχνίδια / Facebook

Ο Πιετούρα, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, προσπάθησε αμέσως να μετακινήσει τα χαλιά για να καλύψει τους λεκέδες. Ισχυρίστηκε ότι αυτός και ο Μεντόζα είχαν παλέψει νωρίτερα και το αίμα βγήκε από τη μύτη του Μεντόζα.

Ωστόσο, στο τμήμα του υπογείου που ήταν η κρεβατοκάμαρα του Πιετούρα, ένας ντετέκτιβ «παρατήρησε περισσότερα ύποπτα αίματα σε ένα λευκό πάπλωμα που κάλυπτε μια καρέκλα, καθώς και σε μια κουβέρτα».

Αφού η αστυνομία βρήκε αρκετές κηλίδες αίματος στην κρεβατοκάμαρα, ο Πιετούρα ισχυρίστηκε ότι ο Μεντόζα είχε «πει αρκετό καιρό πριν ότι ήθελε να σκοτώσει κάποιον».

Ο 15χρονος Μεντόζα «ποτέ δεν συμπαθούσε» τον Πρινς και ήθελε να σκοτώσει το αγόρι, αναφέρουν έγγραφα.

Ο Πιετούρα ομολόγησε επίσης ότι είδε τον Μεντόζα να πνίγει το αγόρι. Ωστόσο δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει.

Μόλις το παιδί έμεινε ακίνητο, ο Πιετούρα είπε: «Πρέπει να το καθαρίσουμε». Χρησιμοποιώντας χοντρή μαύρη κολλητική ταινία, αυτός και ο Μεντόζα έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του Πρινς. Ομως το μαρτύριο του παιδιού δεν είχε τελειώσει. Στη συνέχεια φίμωσαν το παιδί, το γρονθοκόπησαν και το χτύπησαν με βαρύ αντικείμενο. Έβαλαν το σώμα του σε πολλές σακούλες σκουπιδιών για να το ξεφορτωθούν πετώντας το σε κάδο σκουπιδιών.

Όταν ο 15χρονος συνελήφθη, αρνήθηκε ότι έβλαψε τον Πρινς «με οποιονδήποτε τρόπο». Αργότερα παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε το παιδί και ότι μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα την ίδια μέρα.

Ο Πιετούρα και ο Μεντόζα δεν επιτρέπεται να επικοινωνήσουν μεταξύ τους ή με την οικογένεια του θύματος. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επανειλημμένη σωματική κακοποίηση παιδιού που προκάλεσε θάνατο και απόκρυψη πτώματος.

Στο μεταξύ τα μέλη της οικογένειας του πεντάχρονου αγοριού που δολοφονήθηκε άγρια, αναρωτιούνται γιατί οι αρχές αρνήθηκαν να εκδώσουν «Αmber Αlert».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία έστειλε μια «κρίσιμη ειδοποίηση για εξαφάνιση» στα μέσα ενημέρωσης μετά την εξαφάνιση του Πρινς, αλλά δεν εξέδωσε «Amber Alert» επειδή το μικρό αγόρι «δεν πληρούσε τα κριτήρια». Η γερουσιαστής του Ουισκόνσιν Λατόνια Τζόνσον είπε ότι τα μέλη της οικογένειας αγωνίζονται να συμβιβαστούν με τον φρικτό θάνατο του παιδιού και είπε ότι τους θυμάται να λένε: «Αν αυτό ήταν ένα μικρό λευκό αγόρι, θα γίνονταν περισσότερα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις