ΗΠΑ. Η Μαράια Κάρεϊ δήλωσε και επίσημα ότι «ήρθε η ώρα για τα Χριστούγεννα», κάτι που σημαίνει πως ξεκινά η περίοδος των στολιδιών, των δέντρων, των ζεστών ροφημάτων και των χριστουγεννιάτικων ταινιών.

Ήδη αν ανοίξεις το Netflix θα δες ότι στο νούμερο ένα του τοπ-10 των ταινιών φιγουράρει μια κωμωδία με θέμα τα Χριστούγεννα. Οι περισσότεροι θα τη δούμε αργά ή γρήγορα, αν και κάποιοι ίσως να την είδαν ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Τι θα έλεγες, όμως, αν ερχόταν κάποιος και σου έλεγε πως μπορεί να πληρωθείς κιόλας, για να την δεις.

Αυτό ουσιαστικά κάνει η εταιρεία CableTV στην Αμερική, η οποία ψάχνει άτομο για να παρακολουθήσει 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες. Το μόνο που έχει αυτός ή αυτή που θα επιλεχθεί για τη θέση του Chief of Cheer, είναι να βάλει σε μια σειρά τις ταινίες, φτιάχνοντας μια κατάταξη και να αξιολογήσει και την επιλεγμένη υπηρεσία streaming. Η λίστα με τις ταινίες που θα δει περιλαμβάνει όλα τα Christmas Classics, από το Πολικό Εξπρές μέχρι το Μόνος στο Σπίτι.

Όσο για τον μισθό που δίνει η CableTV; Αυτός φτάνει τα 2.300 ευρώ για αυτές τις 25 ημέρες, ενώ την ίδια στιγμή, προσφέρει και ετήσια συνδρομή στις πιο δημοφιλείς streaming πλατφόρμες, όπως τα Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ και Hallmark Movies Now.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης για τη φετινή dream job των Χριστουγέννων στην ιστοσελίδα της CableTV, πατώντας εδώ. To μόνο αρνητικό της υπόθεσης είναι πως για να επιλεγείς για τη θέση, πρέπει να είσαι κάτοικος των ΗΠΑ.

Προλαβαίνουμε να μετακομίσουμε;

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις