ΤΟΥΡΚΙΑ. Τα πτώματα δύο Ρωσίδων βρέθηκαν στο Μπόντρουμ της Τουρκίας. Ο δολοφόνος τις είχε δέσει και τυλίξει σε σεντόνια πριν πετάξει τις σορούς. Τα θύματα αναγνωρίστηκαν ως το 42χρονο μοντέλο Irina Dvizova και τη 15χρονη κόρη της, Dayana.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι γυναίκες δολοφονήθηκαν σε μία βίλα. Ο δράστης τύλιξε τα πτώματα σε σεντόνια, τα φόρτωσε σε ένα αυτοκίνητο και τα μετέφερε εκτός πόλης. Τα πτώματα εντοπίστηκαν σε μια πλαγιά, ενώ στα σώματα των θυμάτων βρέθηκαν τραύματα από πυροβολισμούς.

Η 42χρονη και η κόρη της αγνοούνταν αρκετές ημέρες πριν. Οι γυναίκες δεν απαντούσαν σε κλήσεις και μηνύματα και οι συγγενείς τους είχαν μεταβεί στην περιοχή Konacik, όπου ζούσαν η Irina και η κόρη της. Μπαίνοντας στο σπίτι, είδαν αίμα στον καναπέ και κάλεσαν την αστυνομία, όπως γράφει η Pravda.

Ο γιος της κατηγορεί τον πατριό του - «Είναι τέρας»

Η Irina Dvizova είχε επίσης έναν γιο, τον David, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι δεν ήταν ο σύζυγος της μητέρας του που τη σκότωσε μαζί με την αδελφή του, αλλά ο πατριός του, Andrei K.

Ο πατριός μπορεί να διέπραξε το έγκλημα για λόγους εκδίκησης, καθώς η 42χρονη δεν του επέτρεψε να δει το παιδί του, τον 5χρονο Makar. Ο πρώην σύζυγος της Irina εργαζόταν ως σωματοφύλακας για έναν Ουκρανό ολιγάρχη, δήλωσε ο David.

«Είναι τέρας. Με χτυπούσε με μια πετσέτα για να μην μείνουν μελανιές (...). Υπηρέτησε στη Λεγεώνα των Ξένων», δήλωσε ο γιος της Irina Dvizova.

https://www.instagram.com/p/CjVaXEPKWvN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Andrei K. είχε ποινικό μητρώο στη Ρωσία. Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για κλοπή διαμαντιών. Μετά την αποφυλάκισή του, ξυλοκοπούσε και κακοποιούσε περιοδικά την Irina και τα παιδιά της. Ο Andrei K. διαμένει στη Λιθουανία με τη νέα του οικογένεια.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις