ΗΠΑ. Με φυλάκιση πολλών ετών κινδυνεύει έφηβος στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος επιτέθηκε με μανία στη δασκάλα του, όταν αυτή του ζήτησε να σταματήσει να παίζει παιχνίδι σε βιντεοκονσόλα.

Η μητέρα του 18χρονου, με δάκρυα στα μάτια ζήτησε επιείκεια για τον γιο της, καθώς όπως είπε, πάσχει από αυτισμό και είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που έκανε ο γιος μου και κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσει κάτι τέτοιο. Η φυλάκιση για εκείνον θα ήταν σαν “θανατική ποινή”. Σας παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας ότι ο γιος μου είχε μια δύσκολη ζωή και έχει περάσει τόσα πολλά τραύματα στη ζωή του. Έχει αυτισμό. Σας παρακαλώ δείξτε έλεος. Είναι φοβισμένος. Και το να τηλεφωνεί το παιδί σου κλαίγοντας και να λέει: "Δεν θέλω να πεθάνω" - είναι απαίσιο"», δήλωσε η Leanna Depa μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Τρομακτικό βίντεο από την επίθεση

Ο Brendan Depa, επιτέθηκε στη δασκάλα του όταν ήταν 17 χρονών. Η επίθεση καταγράφηκε σε κάμερα με το θέμα να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις στις ΗΠΑ. Η καθηγήτρια ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του μαθητή της και, όπως είπε, θέλει να τον δει να μπαίνει στη φυλακή για τουλάχιστον 30 χρόνια. Το δικαστήριο θα συνεδριάσει εκ νέου για την απαγγελία των ποινών τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις