ΜΑΝΗ. Στη Μάνη βρέθηκαν, σε διαφορετικό χρόνο και για διαφορετικό λόγο, η Άντζελα Γκερέκου και η Τζένη Μπαλατσινού.

Ωστόσο, και οι δυο έμειναν μαγεμένες από τη διαμονή τους, τα τοπία και τους ανθρώπους της Μάνης.

Η Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στη Μάνη για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν.

Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, η Άντζελα Γκερέκου ήταν μια πετυχημένη και περιζήτητη ηθοποιός. Τη δεκαετία του '90 είχε πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Τμήμα Ηθών», «Ο ήχος της σιωπής» και «Η πρόβα του Νυφικού».

«Το κορίτσι της Μάνης» ήταν η κινηματογραφική ταινία, που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Γυρίσματα στη Μάνη

Η Άντζελα Γκερέκου ετοιμάζεται για το μεγάλο come back στην υποκριτική.

Την ερχόμενη σεζόν θα συμμετάσχει στο «Η γη της ελιάς», του Ανδρέα Γεωργίου, η οποία θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η ίδια, λόγω των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς, επέστρεψε ξανά στη Μάνη, έναν τόπο συνδεδεμένο με τα πρώτα της κινηματογραφικά βήματα.

Μάλιστα, η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε στο προφίλ της μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε με το πιο κομψό look.

Η Άντζελα Γκερέκου με black & white outfit μας δίνει την τέλεια στιλιστική πρόταση για εμφανίσεις στη πόλη, αλλά και μια safe επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Η ίδια επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι με ίσια εφαρμογή και μια black & white ριγέ μπλούζα, αέρινη με ιδιαίτερη εφαρμογή στα μανίκια.

Η ηθοποιός ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία με τη Λυδία Κονιόρδου αλλά και τον Τάσο Ιορδανίδη, που επίσης θα είναι στη σειρά.

Η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού, στην πρώτη καλοκαιρινή της απόδραση μαζί με το μωράκι της βρέθηκε στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Συγκεκριμένα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί η στενή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Μπορεί το αγαπημένο της μέρος για κάθε εποχή του χρόνου να είναι η Πάτμος, ωστόσο αυτή τη φορά ο προορισμός του ταξιδιού της ήταν διαφορετικός.

Η ευτυχισμένη μητέρα, μάλιστα, δημοσίευσε στα Instagram stories μια φωτογραφία με τον γιο της στο καροτσάκι, να περπατά στην πισίνα, αλλά και μία φωτογραφία της Βίκυς Σταυροπούλου.

Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια γεννήθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα και το φετινό καλοκαίρι του αγαπημένου ζευγαριού θα είναι πολύ ξεχωριστό.

5 μηνών μωράκι

Ο μικρός είναι πλέον 5 μηνών και μιας και άνοιξαν οι μετακινήσεις έκανε την πρώτη του απόδραση με τη μητέρα του για το φετινό καλοκαίρι! Μέχρι πρότινος οι βόλτες του ήταν στο κέντρο της Αθήνας, στον Εθνικό κήπο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις