ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Την τιμητική της φαίνεται πως έχει η Πελοπόννησος αυτές τις ημέρες, αφού μετά τον Ed Sheeran που βρέθηκε στη Μεσσηνιακή Μάνη με την οικογένειά του για διακοπές, ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι απολαμβάνει τον γραφικό πλούτο και τα καθαρά νερά της χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ περνούν τις διακοπές τους στην Πελοπόννησο, όπως αποκάλυψε η Daily Mail, μαζί με την 10 μηνών κόρη τους και τον 10χρονο γιο του ηθοποιού, που απέκτησε από τον γάμο του με την Μιράντα Κερ. Μάλιστα, ο 44χρονος Ορλάντο Μπλουμ, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, για την γιορτή του πατέρα, με φόντο ελαιώνες, ενώ η 36χρονη Κέιτι Πέρι, σε φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, απολαμβάνει τη θάλασσα.

Το ζευγάρι φαίνεται πως μετά την καραντίνα, έχει επενδύσει στις αποδράσεις και συγκεκριμένα σε χώρες της Ευρώπης. Προορισμός του πρώτου ταξιδιού ήταν η Βενετία, ενώ η Ελλάδα ήταν ο επόμενος σταθμός όπως φαίνεται. Είναι η δεύτερη φορά για την Κέιτι Πέρι και τον Ορλάντο Μπλουμ που επισκέπτονται την χώρα μας, αφού το Σεπτέμβριο του 2018 είχαν ταξιδέψει στην Κέρκυρα, ενώ η τραγουδίστρια είχε βρεθεί και στη Σαντορίνη το 2015.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις