ΕΛΛΑΔΑ. Σνίτσελ (γερμ. Schnitzel) αποκαλείται παραδοσιακό φαγητό της αυστριακής και γερμανικής κουζίνας, διαδεδομένο και δημοφιλές διεθνώς. Γίνεται από κομμάτια κρέατος που, αφού χτυπηθούν με ειδικό ξύλινο σφυρί, πανάρονται και τηγανίζονται σε λάδι. Το κρέας προέρχεται συνήθως από βοδινό ή χοιρινό πόδι, αν και χρησιμοποιείται επίσης πλάτη.

Tο σνίτσελ της «Τσικάκης – Γιαννόπουλος» από χοιρινό ελληνικής παραγωγής προσφέρεται την τρέχουσα εβδομάδα κι έως την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 σε προσφορά -25%.

Ζητήστε το στα καταστήματα Σπάρτης, Τρίπολης, Καλαμάτας και Μενιδίου Αττικής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις