ΣΠΑΡΤΗ. Εικαστικό εργαστήρι ενδυνάμωσης μνήμης για άτομα τρίτης ηλικίας, οργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου (11:00-13:00) στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.

Ένα βιωματικό εργαστήρι:

«Με αφετηρία την ενότητα της μόνιμης έκθεσης που παρουσιάζει το δέντρο της ελιάς στην ελληνική τέχνη, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε ένα ειδικά σχεδιασμένο βιωματικό εργαστήρι, με την καθοδήγηση του εικαστικού Γιάννη Μακρίδη.

Αξιοποιώντας ευφάνταστες δραστηριότητες που καλλιεργούν τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και τη λεπτή κινητικότητα, και χρησιμοποιώντας ποικίλα υλικά και τεχνικές, στόχος του εργαστηρίου είναι η προληπτική ενίσχυση της λειτουργίας της μνήμης. Οι συμμετέχοντες θα πάρουν μαζί τους ως ενθύμια τα έργα που θα κατασκευάσουν, είτε για να στολίσουν τον χώρο τους είτε για να τα δωρίσουν σε αγαπημένα τους πρόσωπα».

Η συμμετοχή και τα υλικά είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Πληροφορίες - κρατήσεις

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 2731089315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Info

Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00

Τ: 27310 89315 | www.piop.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις