ΠΑΤΡΑ. Για τις ανάγκες των stories που θα ανεβαίνουν φέτος κατά την διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου στα social media, η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας έχει δημιουργήσει επίσημο λογαριασμό στην πλατφόρμα GIPHY https://giphy.com/carnivalpatras

Από εκεί δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες των social media να βρουν και να χρησιμοποιήσουν GIF (κινούμενα αυτοκόλλητα) που μπορούν να προστεθούν σε ιστορίες σε Facebook, Instagram, συνομιλίες και όχι μόνο!

Μπορείτε να αναζητήσετε τα αυτοκόλλητα με όρους όπως:

patra, patras, patras carnival, patrino karnavali, karnavali, karnabali, carnival, carnival patras, carnivalpatras, carnivalpatras.gr, Πάτρα, πατρινό καρναβάλι κ.α.

Τα gif σχεδιάστηκαν από τον Δημήτρη Κάσδαγλη στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Emoji και animated Emoji που αποτέλεσε μια από τις δράσεις του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Καρναβαλιού του Έργου SPARC. Το έργο SPARC χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece – Italy 2014 – 2020».

Δημιουργοί που ενδιαφέρονται για ανέβασμα δικών τους αυτοκόλλητων και GIF στο κανάλι του Πατρινού Καρναβαλιού, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά (τηλ: 6943047553) ή στα social media της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας: https://www.facebook.com/karnavalipatras/ και https://www.instagram.com/carnivalpatras.gr/.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις