Οι εικασίες ενισχύονται μεταξύ των θαυμαστών ότι το Back to the Future 4 θα μπορούσε να βγει στους κινηματογράφους το 2024, με τον Tom Holland να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας. Μετά από χρόνια φημών, ένα τρέιλερ 78 δευτερολέπτων κάνει τον γύρο του YouTube που δηλώνει ότι το franchise «Back to the Future» συνεχίζεται με το Back to the Future 4 το 2024.

Το τρέιλερ δείχνει τους σημερινούς Κρίστοφερ Λόιντ και Μάικλ Τζ. Φοξ ως τον γιατρό Έμετ Μπράουν και τον Μάρτι ΜακΦλάι αντίστοιχα, αναθεωρώντας την δυνατότητα να ταξιδεύουν στο χρόνο από τις τρεις πρώτες ταινίες. Το τρέιλερ κλείνει μάλιστα με τον Φοξ να προφέρει τη διάσημη φράση του Λόιντ όταν λέει, «Ταξίδι στο χρόνο; Τέλεια Σκοτ» ("Time travel? Great Scott.").

Η Lea Thompson και η Elizabeth Shue φαίνονται επίσης να συνομιλούν μεταξύ τους στο τρέιλερ, με την Thompson να υποδύεται τη μητέρα του Marty, Lorraine και τη Shue να υποδύεται τη φίλη του Marty, Jennifer, στο Back to the Future Part II του 1989.

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη έρχεται με τον Tom Holland να ενσαρκώνει μια νεότερη εκδοχή του Marty McFly μιλώντας με τον Michael J. Fox πριν μας ξαναδείξει κάποιες βασικές σκηνές από τις πρώτες δύο ταινίες. Το πρόσωπο του Holland είναι επιδέξια ψεύτικο στο σώμα του Fox, δόνοντάς μας να καταλάβουμε, ότι θα ενσαρκώσει τη νεότερη έκδοση του Marty McFly για το Back to the Future 4. Δυστυχώς, αυτό το τρέιλερ όμως μπορεί εύκολα να απομυθοποιηθεί ως ψεύτικο.

Τα πλάνα του σημερινού Christopher Lloyd πάρθηκαν από το βίντεο προώθησης για λογαριασμό της LEGO Dimensions του 2015, το οποίο δημιουργεί χαρακτήρες από εμβληματικές ταινίες και σειρές με τη μορφή των LEGO.

Όσο για τον Fox, το πλάνο του αρχικού ηθοποιού, Marty McFly, αποτελείται από κλιπ από την ταινία του Netflix του 2019 «See You Yesterday», στην οποία ο Doc Brown χρησιμοποίησε τη φράση "Great Scott!".

Το σύντομο απόσπασμα του Holland που μοιράζεται μια στιγμή με τον Fox είναι από μια σκηνή των Marvel Studios και της Sony Pictures, Spider-Man: Far From Home, στην οποία ο Peter Parker περνάει τη βαλίτσα του από έλεγχο σε ένα αεροδρόμιο της Βενετίας και συνειδητοποιεί ότι η στολή του Spider-Man είναι μέσα σε αυτή.

Τέλος, τα πλάνα της χρονομηχανής DeLorean από τις ταινίες του Back to the Future εμφανίζονται στην ταινία του 2018 «Ready Player One» του Steven Spielberg, η οποία συγκέντρωσε επίσης δεκάδες franchise της ποπ κουλτούρας μέσα σε μια ιστορία.

Θα γυριστεί το Back to the Future 4;

Αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα και οι θαυμαστές παρακολουθούν μόνο ένα από τα πιο δημοφιλή deepfake βίντεο της τελευταίας δεκαετίας. Τον Φεβρουάριο του 2020, ο YouTuber EZRyderX47 δημοσίευσε ένα βίντεο με μια σκηνή από το αρχικό Back to the Future όπου δείχνει τον Doc Brown και τον Marty McFly να μιλούν για τη μητέρα του Marty η οποία έχει ερωτευτεί αυτόν αντί για τον πατέρα του.

Αυτό το βίντεο δημιούργησε το πρόσωπο του Tom Holland πάνω από το πρόσωπο του Michael J. Fox και του Robert Downey Jr. πάνω από τον Christopher Lloyd, προκαλώντας μια τεράστια ζήτηση των θαυμαστών για τη δημιουργία αυτής της ταινίας αφού ο Downey και ο Holland συνεργάστηκαν τόσο καλά στο MCU.

Το deepfake βίντεο έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές και μετά τη δημοσίευσή του, ο ίδιος ο Holland αντέδρασε στο βίντεο εμφανώς εντυπωσιασμένος από αυτό που είδε.

Ενώ αστειεύτηκε για το «παράνομο» βίντεο αφού «κάποιος έκλεψε το πρόσωπό» προτού στείλει το βίντεο στον Ντάουνι και τον ρωτήσει πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ο σταρ του Spider-Man επαίνεσε τις ικανότητες των Fox και Lloyd αποκαλώντας την ως «μία από τις καλύτερες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ», λέγοντας ότι αυτός και ο Downey «δεν θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα».

Αυτό φαίνεται να σβήνει κάθε ελπίδα για τη συνέχεια του Back to the Future, ειδικά από τη στιγμή που ο Fox διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 1991. Συνέχισε σε μεγάλο βαθμό την υποκριτική του καριέρα με ρόλους σε ταινίες όπως το «Atlantis: The Lost Empire» και η τριλογία «Stuart Little» τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, μαζί με κάποιους μικρούς ρόλους όπως αυτός στο «See You Yesterday».

Ο ίδιος ο Fox πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να υπάρξει μια νέα ταινία Back to the Future, λέγοντας στο Variety τον Μάιο του 2023 ότι «αμφιβάλλει» ότι οποιοσδήποτε άλλος σκηνοθέτης μπορεί να βρει έναν πιο συναρπαστικό τρόπο να πει αυτή την ιστορία.

Παρόλο που ο Lloyd ήταν ακόμα ενεργός σε μεγαλύτερη ηλικία με εμφανίσεις σε έργα όπως το «The Mandalorian», οι πιθανότητες είναι σχεδόν ανύπαρκτες ότι το Back to the Future 4 θα γίνει ή ότι το franchise θα βγεί το 2024 ή σύντομα. Αυτό ενισχύεται μόνο από τη θέση του αρχικού σκηνοθέτη Robert Zemeckis, ο οποίος είπε στο ιταλικό Bad Taste ότι «δεν θα υπάρξει ποτέ» τέταρτη δόση στο franchise.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις