ΕΛΛΑΔΑ. Ο Γιάννης Πουλόπουλος προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι ο σύντροφός του, του έκανε πρόταση γάμου την οποία μάλιστα ο ίδιος αποδέχτηκε και ότι σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Γ.Πουλόπουλος: Θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο

«Μπορώ να πω ότι ήδη έχω αποδεχθεί μία πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο και κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Εν τω μεταξύ, αυτές ήταν οι πρώτες του δηλώσεις μετά τον σάλο που προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, λόγω αντιπαράθεσης που είχε ο ίδιος με τον πατέρα Στυλιανό Kαρπαθίου που ήταν καλεσμένος.

Μεταξύ άλλων, ο ιερέας αποκάλεσε τον δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της εκπομπής, «διαστροφικό» λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού και υποστήριξε ότι οι ομοφυλόφιλοι «έχουν θλίψη και μίσος» μέσα τους.

Απαντώντας, ο Γιάννης Πουλόπουλος αρχικά είπε: «Κοίταξε, καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί να κρίνει από αυτό που ακούει, αν το θεωρεί σωστό ή λάθος. Θλίψη δεν έχω σίγουρα, ούτε μίσος, τώρα αν κάνω προπαγάνδα ή όχι, αν έχω προσφέρει έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο να περάσει το νομοσχέδιο και ο κύριος Μητσοτάκης να το φέρει στη Βουλή, πραγματικά είμαι πολύ περήφανος και μαγκιά μου».

«Tο να πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του πραγματικά δεν με αφορά»

Αναφερόμενος τέλος στην άποψη που ακούστηκε ότι η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια, ο παρουσιαστής είπε: «Να στεναχωρηθώ; Όχι. Δεν με αγγίζουν αυτά τα πράγματα, το να πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του πραγματικά δεν με αφορά. Ίσα-ίσα προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον που θα μου τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει λοιπόν φέτος ό, τι και αν ακούσω, ακόμα και αν αυτό που ακούω με ενοχλεί, με στεναχωρεί, με θλίβει, να διατηρώ τη ψυχραιμία μου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Πουλόπουλου:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις