ΚΟΣΜΟΣ. Ένα διασκεδαστικό «γεγονός» μπορεί να σταλεί με μήνυμα σε έναν φίλο ή να γίνει η αρχή μια συζήτησης με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Από περίεργους νόμους έως τυχαίες ιστορικές λεπτομέρειες, αυτά τα ενδιαφέροντα, δροσερά και εντελώς εκπληκτικά «γεγονότα» θα συναρπάσουν εσάς και τους φίλους σας!

Ακολουθεί μια λίστα από 10 «γεγονότα» που είμαστε (σχεδόν) σίγουροι ότι δεν τα γνωρίζατε:

  1. Το μαρούλι είναι μέλος της οικογένειας των ηλίανθων.
  2. Η χρήση μιας συσκευής ανοιχτής ακρόασης, για να μιλάτε στο τηλέφωνο ενώ οδηγείτε, αποδεικνύεται εξίσου επικίνδυνη από την οδήγηση σε κατάσταση μέθης.
  3. Μια ομάδα αλόγων που βρίσκεται στη φύση, δεν θα κοιμηθεί ταυτόχρονα. Τουλάχιστον ένα από αυτά, θα μείνει ξύπνιο για να προσέχει τα άλλα.
  4. Στη Γιούτα, τα πουλιά έχουν προτεραιότητα διέλευσης σε έναν αυτοκινητόδρομο.
  5. Ένα είδος μέδουσας, θεωρείται βιολογικά αθάνατο. Δεν γερνάει και δεν θα πεθάνει ποτέ, εάν δεν το σκοτώσει κάποιος.
  6. Υπάρχει ένα νησί που ονομάζεται "Just Enough Room", όπου υπάρχει αρκετός χώρος, τόσος όσος για να χωρέσει ένα δέντρο και ένα σπίτι.
  7. Μια ομάδα από μονόκερους θεωρείτε ευλογία.
  8. Το αφεντικό της μαφίας, Vincent Gigante, συνήθιζε να περιφέρεται στη Νέα Υόρκη με το μπουρνούζι του για να πείσει την αστυνομία ότι ήταν τρελός και να αποφύγει τη σύλληψη.
  9. Υπάρχει μια πόλη στην Ιντιάνα που ονομάζεται Άγιος Βασίλης.
  10. Απαγορεύετε να βρίζεις εάν παίζεις στο Wimbledon. Εξαιτίας αυτού, οι κριτές είναι αναγκάζονται να μάθουν τις βρισιές σε κάθε γλώσσα.
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις