ΣΠΑΡΤΗ. Η Ερασιτεχνική θεατρική Ομάδα Λακωνίας (ΕΘΟΛ) προσκαλεί στο έργο «Μικρές Ιστορίες Φόνων» του Παναγιώτη Μπρατάκου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αγορά. Οι παραστάσεις θα δοθούν: κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή Φεβρουαρίου, στις 21:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Λακωνίας ( αίθουσα ποιητών Γ Ρίτσου και Ν Βρεττάκου στο ισόγειο του Διοικητηρίου Σπάρτης)

  • Τηλέφωνο κρατήσεων: 6973566620
  • Ώρες επικοινωνίας: 10:00 π.μ – 13:00 π.μ και 18:00 μ.μ – 20:00 μ.μ

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο Μικρές Ιστορίες Φόνων του Π. Μπρατάκου γράφτηκε το 2014 και παρουσιάστηκε στο θέατρο Vault. Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό έργο που απαρτίζεται από μια διαδοχή θεατρικών ιστοριών. Από το κελί της φυλακής, όπου και η ίδια είναι κλεισμένη με την κατηγορία του φόνου, μια δημοφιλής πρώην παρουσιάστρια στήνει ένα φανταστικό αιματοβαμμένο σόου, αναπολώντας ανάλογα θέματα που πέρασαν κατά καιρούς από την reality εκπομπή της και δίνοντας τον λόγο σε θύματα δολοφονίας, αλλά και στους θύτες-φυσικούς ή ηθικούς αυτουργούς,-εκπρομελέτης ή εξ αμελείας. Μια παρουσιάστρια που διψάει για αίμα, 5 ιστορίες εγκλημάτων ανθρώπων της διπλανής πόρτας, ιστορίες για χαμένα όνειρα, ευκαιρίες αλλά και ιστορίες αγάπης που μετατρέπεται σε σκοτάδι αλλά και σε φώς .

Παίζουν με σειρά εμφανίσεως

Μάντυ Κουρμπέλη, Νίκη Βουλαλά, Μανώλης Λυκοπάντης, Τόνια Γκλέκα, Βίλλυ Πετάκου, Παναγιώτης Καρράς, Φωτεινή Γάγκα, Δημήτρης Βαχαβιώλος, Αμαλία Χριστοδουλοπούλου, Κατερίνα Μπουγάδη, Φώτης Τσολχάς, Ελένη Μήκου, Κατερίνα Μπουγάδη, Στράτης Αιβαλιώτης, Αμαλία Χριστοδουλοπούλου, Θοδωρής Μητσιώρης. Συμμετέχουν: Βασιλική Βλαχολιά, Σπύρος Καραθανάσης, Δήμητρα Κατσιαούνη, Κική Σταύρου. Το έργο είναι κατάλληλο για άνω των 16 ετών.

Συντελεστές Παράστασης

  • Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς
  • Σκηνικά: Νάντια Σκιαδά
  • Ενδυματολόγος: Μαριέττα Μαρουδά
  • Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Ασλιχανίδης
  • Επιμέλεια αφίσας: Σπύρος Αμανατίδης
  • Επιμέλεια προγράμματος: Rassias Design
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις