Ένα μοντέλο έχει δεσμευτεί να εγκαταλείψει οριστικά τους άνδρες και τις σχέσεις, αλλά είναι πιο δύσκολο από όσο φαίνεται. Παρά την απόφασή της να μην βγαίνει σε ραντεβού, εξακολουθεί να κατακλύζεται από γράμματα, δώρα και προτάσεις γάμου από εμμονικούς μνηστήρες.

Η Chloe Amour (@realchloeamour) αποφάσισε να σταματήσει τα ραντεβού και να εγκαταλείψει οριστικά τους άνδρες και εξομολογήθηκε πώς οι άντρες την παρακαλούν να τους δώσει μια ευκαιρία, στέλνοντας σημειώματα αγάπης και δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ.

Η Chloe Amour έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι αφού είπε γιατί δεν θα βγει σε ραντεβού με κανέναν άνδρα που κερδίζει λιγότερα από 206.000 δολάρια το χρόνο.

Πρόσφατα μοιράστηκε επίσης πώς διατηρεί τη σιλουέτα της κάνοντας naked yoga. Η 32χρονη λέει ότι δεν «χρειάζεται» κάποιον στη ζωή της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τραβάει την προσοχή του αντίθετου φύλου με τις προκλητικές φωτογραφίες που δημοσιεύει, καθώς έχει πάνω από 2,1 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς το αντίθετο.

«Λαμβάνω πολλά δώρα από άνδρες. Ο κανόνας είναι πράγματα από τη λίστα επιθυμιών μου στο Amazon, όπως λουλούδια, μπαλόνια και καραμέλες» περιέγραψε το μοντέλο από το Λας Βέγκας. «Αλλά τους έβαλα επίσης να επιλέξουν παπούτσια, εσώρουχα και ωραία κοσμήματα. Αν γνωρίζω έναν άνδρα προσωπικά, τότε πρέπει να κάνω ψώνια».

Πέρυσι, της χάρισαν ένα ασορτί κολιέ και βραχιόλι Versace, ένα Burberry Poncho, μια σουέτ τσάντα YSL, μερικά αθλητικά παπούτσια από τη Saks Fifth Ave και δύο ντουζίνες τριαντάφυλλα.

«Το καλύτερο που θα μπορούσα να λάβω ποτέ θα ήταν το συμβόλαιο για ένα σπίτι», αποκάλυψε. Ενώ κάποιοι άντρες ακολουθούν τις υλικές επιθυμίες της, άλλοι προσπαθούν να κερδίσουν την Chloe με λόγια. «Λαμβάνω πολλά email από άνδρες που λένε ότι θέλουν να με παντρευτούν ή θέλουν να πάρω την παρθενιά τους», είπε χαρακτηριστικά.

Λαμβάνει μηνύματα από αγόρια, πιθανούς μνηστήρες και μερικές φορές από τις φίλες τους. Τα καλύτερα είναι όταν οι άνθρωποι στέλνουν κάρτες ηλεκτρονικών δώρων στα Starbucks ή στο Amazon, λέει το εντυπωσιακό μοντέλο. Αλλά αυτοί οι «μνηστήρες» πιθανότατα σπαταλούν τον χρόνο και τα χρήματά τους.

Ενώ η Chloe εκτιμά την προσοχή, είναι πολύ χαρούμενη που παραμένει single. «Μου αρέσει να είμαι single», εξομολογείται. Η τελευταία φορά που βγήκε ραντεβού ήταν τον Ιούλιο του 2023.

«Έβγαινα με δύο διαφορετικούς άνδρες ταυτόχρονα και οι δύο σχέσεις τελείωσαν φρικτά», παραδέχτηκε. «Μετά από αυτό, αποφάσισα να επικεντρωθώ μόνο στον εαυτό μου». Εκτός από τον προαναφερθέντα παχυλό τραπεζικό λογαριασμό, είπε ότι ο ιδανικός άντρας θα ήταν «ανοιχτόμυαλος, ευγενικός και αυτοδημιούργητος».

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις