ΚΟΣΜΟΣ. Το όνομά της είναι Linda Andrade και η απασχόλησή της: σύζυγος εκατομμυριούχου. Η αποστολή της; Να φαίνεται ακριβή. Πολύ συχνά το lifestyle της έχει γίνει θέμα στα διεθνή media. Πόσα λεφτά δίνει για το ένα, πόσα για το άλλο και γενικά πόσο της αρέσει που είναι παντρεμένη με έναν πλούσιο άνδρα από τα 19 της. Τώρα, είναι 24.

https://www.instagram.com/reel/CzAlkZHr2wW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οπότε όταν… βαριέται αποφασίζει να αποκρούσει τις επιθέσεις των haters μέσα από τα social media. Άλλωστε, αυτοαποκαλείται η «original σπιτονοικοκυρά του Ντουμπάι» κι αυτός είναι ένας τίτλος που θέλει να υπερασπιστεί. Αυτό θα πει άνοιξε το δρόμο. Πρόσφατα, πάντως, προκάλεσε την οργή ορισμένων γιατί ξόδεψε τρία εκατομμύρια δολάρια από τα χρήματα του συζύγου της, Ricky Andrade.

Χρυσοθήρας

Η Linda Andrade δεν κρύβει πως είναι χρυσοθήρας. Ορισμένες από τις… υπερβολές της είναι πως έπεισε τον σύζυγό της να πληρώσει 16.000 δολάρια για να φωτίσει το Burj Khalifa προκειμένου να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Ορισμένοι βέβαια, στο… matrix που έχουν δημιουργήσει τα social media και οποιοσδήποτε μπορεί να εξοργιστεί με το οτιδήποτε, την χαρακτηρίζουν «κακομαθημένη» και πως «δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία». Η ίδια λέει πως μια από τις ερωτήσεις που δέχεται είναι: «Τι θα κάνεις στη ζωή σου χωρίς πτυχίο ή χωρίς λεφτά στο όνομά σου;» και η απάντηση: «Θα παντρευτώ κάποιον που επίσης δεν έχει πτυχίο, αλλά έχει πολλά λεφτά».

Εξάλλου, πολύ συχνά ποστάρει βίντεο με τα καλύτερα πράγματα που της παρέχει ο γάμος μ’ έναν εκατομμυριούχο. Σε αυτά εμφανίζεται να κάθεται έχοντας ένα τσίτα στα πόδια της και τον σύζυγό της να ζητάει συγγνώμη αγοράζοντάς της δώρα και δίνοντάς της λεφτά ή προσφέροντάς της ακίνητα και μετοχές. «Το θέμα είναι να φαίνομαι πάντα ακριβή», σημειώνει.

https://www.instagram.com/reel/Cs-U-DYNekp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ταξίδι της

Αναφέρει, δε, πως όταν παντρεύτηκε με τον Ricky Andrade εκείνος δεν ήταν πλούσιος. Οπότε δεν τον πήρε για τα λεφτά του. Προτού, λέει, αρχίσουν να βγαίνουν εκείνος ήταν μηχανικός σε εταιρία πλυντηρίων πιάτων. «Είναι μακρύ ταξίδι», προσθέτει. Άλλωστε, δεν προέρχεται από πλούσια οικογένεια με τους δικούς της να μετακομίζουν από την Ιορδανία στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ όταν η Linda ήταν μόλις δύο ετών. Εκεί έξι άτομα ζούσαν σε ένα μικρό διαμέρισμα. Ο πατέρας της επιδιόρθωνε ηλεκτρονικά κι έτσι γνωρίστηκε με τον Ricky Andrade.

«Όταν τον γνώρισα είδα σ’ εκείνον όλες τις αρετές του πατέρα μου», είπε η Linda Andrade. «Δεν έψαχνα έναν πλούσιο, αλλά έναν φιλόδοξο και πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο. Στην τελική τα λεφτά δεν είναι το παν. Θα μπορούσα να είμαι με κάποιον πλούσιο και να μου φέρεται άσχημα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις