ΣΠΑΡΤΗ. Ο Δήμος Σπάρτης για πρώτη φορά, τόσο οργανωμένα, ετοιμάζει αποκριάτικες εκδηλώσεις. Τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά του δήμου. Στην Σπάρτη αναμένεται και το πρώτο και το δεύτερο Σάββατο της Αποκριάς ένα πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει πρώτα απ’ όλους τα παιδιά και τους νέους της Σπάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σάββατο 9 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία θα στηθεί Γαϊτανάκι αποκριάτικο και μουσική και χορό για όλους. Το Σάββατο 16 Μαρτίου παρέλαση Καρναβαλιστών ξεκινά από το πάρκο της Ευαγγελίστριας και καταλήγει στην πλατεία. Συμμετέχουν σχεδόν 900 παιδιά και νέοι με κατάληξη σε ένα αποκριάτικο partyπου παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, με κλόουν και dj και κλείνει με συναυλία από το συγκρότημα 48 ώρες.

Σήμερα συνεργεία του δήμου σηκώνουν σε κεντρικά σημεία της πόλης αποκριάτικη διακόσμηση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φορείς και σύλλογοι ετοιμάζονται φια συμμετοχή. Πρόκειται για μια πρώτη προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής ώστε η πρωτεύουσα του νομού να αποκτήσει ρυθμό και ζωή σε μια περίοδο που συνήθως ηρεμούσε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις