ΑΝΟΒΕΡΟ. Από τη σκηνή έπεσε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ανόβερο η Βίκυ Λέανδρος. Η σπουδαία ερμηνεύτρια στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, καθώς δεν τραυματίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, προς το τέλος της συναυλίας της στο Kuppelsaal στο Ανόβερο. Η Βίκυ Λέανδρος, καθώς τραγουδούσε μία από τις επιτυχίες της βρέθηκε εκτός της σκηνής με το κοινό να παγώνει.

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, με τη βοήθεια του προσωπικού φύλαξης ανέβηκε ξανά στη σκηνή και μέσα σε λίγα λεπτά ξεκίνησε ξανά να τραγουδά, με το πλήθος, φυσικά, να την καταχειροκροτεί.

«Δεν έχω ούτε μελανιά, ούτε πονάω»

«Σκόνταψα στη σκηνή. Έπεσα από τη σκηνή σε ελεύθερη πτώση. Ευτυχώς, έπεσα στο πλάι. Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει στο κεφάλι μου ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω καν μελανιά ούτε πονάω», είπε, μιλώντας στην Bild.

«Είμαι λίγο εκτός εαυτού»

«Επειδή ήμουν σε κατάσταση σοκ, σηκώθηκα ξανά αμέσως - και συνέχισα να τραγουδάω. Ακόμα και σήμερα, το πρωί μετά, είμαι ακόμα λίγο εκτός εαυτού. Αυτό μου συνέβη για πρώτη φορά σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη!».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις