ΠΑΤΡΑ. Το Πατρινό Καρναβάλι πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Δεν έμεινε ξενοίκιαστο δωμάτιο στην Πάτρα, με ορισμένους από τους επισκέπτες να κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, εκατοντάδες άτομα παρέμειναν στους δρόμους του κέντρου και συνέχιζαν να διασκεδάζουν. Ένα γλέντι, που όπως δείχνουν οι εικόνες κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ξημέρωμα στην Πάτρα, βρήκε εκατοντάδες άτομα να συνεχίζουν την διασκέδαση, λίγες ώρες μετά το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στο Πατρινό Καρναβάλι, στο οποίο πήραν μέρος πάνω από 60.000 καρναβαλιστές.

Ώρα 06:30, η Καθαρά Δευτέρα έκανε δειλά – δειλά την εμφάνισή της ωστόσο χιλιάδες κόσμου ακόμη βρίσκονταν σε δρόμους, πλατείες, μπαρ, καφέ, εστιατόρια και διασκέδαζαν.

Το Πατρινό Καρναβάλι 2024 πέρασε πλέον στην ιστορία, όμως χιλιάδες νεαροί δεν έλεγαν να αποχωρήσουν από την πλατεία Γεωργίου, από τους πεζόδρομους της Ρήγα Φεραίου και της Παντανάσσης, από την Αγίου Νικολάου.

Τα συνεργεία καθαριότητας δουλεύουν ασταμάτητα, συγκεντρώνοντας τόνους απορριμμάτων που δημιουργήθηκαν από την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, πλένοντας τους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Το tempo24 βρέθηκε σε πολλά σημεία του κέντρου της πόλης και κατέγραψε εικόνες μοναδικού κεφιού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις