ΑΡΓΟΣ. Με απόλυτη επιτυχία και πολύ κέφι ολοκληρώθηκε και το φετινό «Αργείτικο Καρναβάλι 2024», παρουσία χιλιάδων παρευρισκόμενων και με την καρναβαλική συμμετοχή εκατοντάδων φίλων. Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής (17/03) και παρά τον καιρό που δεν στάθηκε σύμμαχος, οι καρναβαλιστές του Αργους και ο κόσμος της πόλης όχι απλά δεν επηρεάστηκε αλλά χόρεψε και συμμετείχε με κέφι και χαρά.

Όλα τα άρματα ήταν ευρηματικά, με συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών και συλλόγων από όλο τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, ενώ ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ιωάννης Μαλτέζος σε δηλώσεις του κατά την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων είπε τα εξής: «Σήμερα είναι μέρα γιορτής και χαράς για μικρούς και μεγάλους. Ευχαριστούμε τον κόσμο που παρά την βροχή δεν πτοήθηκε και περίμενε μέχρι την ολοκλήρωση της καρναβαλικής παρέλασης όλων των group.

Eυχαριστίες και ευχές σε όλα τα group που συμμετείχαν και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού

Kυρίως όμως ευχαριστώ όλους εκείνους που όλο αυτό το διάστημα συνεισέφεραν με κάθε τρόπο σε όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου μας και βεβαίως τον Αντιδήμαρχο Σύγχρονου Πολιτισμού, Παναγιώτη Μπουλούκο».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις