ΕΛΛΑΔΑ. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής του STAR, που κλείνει 10 φέτος χρόνια στο κανάλι και στο παιχνίδι που αγάπησε το κοινό, δεν περνάει μια ευτυχισμένη φάση μόνο στην επαγγελματική του ζωή αλλά και στην προσωπική του...

Η γλυκύτατη σύντροφός του, Κατερίνα Λαντόζ, είναι το κορίτσι που τον έχει κάνει να χαμογελά εδώ και πολλά χρόνια και του έχει χαρίσει την απόλυτη ευτυχία. Την περασμένη Πέμπτη 15/3, το ζευγάρι έκανε μια σπάνια έξοδο στην κοπή της πίτας του Star στο Anassa city στο κέντρο της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός δεν έχασε ευκαιρία να το απαθανατίσει.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Ο τροχός της προσωπικής του ζωής

«Όμορφή μου Κατερίνα» συνηθίζει να τραγουδάει τα τελευταία χρόνια ο παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» και να το αφιερώνει στην σύντροφό του. Ο Πέτρος και η Κατερίνα είναι πολλά χρόνια ζευγάρι και ο τροχός της προσωπικής τους ζωής όταν τον γυρίζουν σταματάει στην φέτα που γράφει «απόλυτη ευτυχία».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ο έρωτάς τους όπως λέγεται ήταν κεραυνοβόλος. Ο παρουσιαστής έχει αποκτήσει δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο του. Για τα παιδιά του εκείνος πραγματικά κόβει φλέβες και έχει πει επανειλημμένα για αυτά σε συνεντεύξεις του: «έχω μάθει να προηγούνται και όχι να έπονται των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Προσπαθώ όσα χρόνια έχω χάσει μαζί τους να τα αναπληρώσω», ενώ για την σύντροφό του Κατερίνα λέει ότι είναι το “λιμάνι” του και εκείνη που τον ηρεμεί και του χαρίζει την γαλήνη.

Η Κατερίνα που κατάγεται από το Κιάτο και είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής, με τα παιδιά του Πέτρου, που τα γνώρισε μόλις λίγους μήνες μετά από την σχέση τους, έχει εξαιρετικές σχέσεις. Ο παρουσιαστής όταν μιλάει για το κορίτσι του αναφέρεται με τα πιο γλυκά λόγια και λέει: «Είναι η Κατερίνα μου. Νομίζω πως εγώ, η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, επειδή ζούμε ευτυχισμένοι, ομορφαίνουμε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα μου που κάνει 45 πράγματα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόμενο»

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις