ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Μια απλή ερώτηση έχει πυροδοτήσει μια μεγάλη συζήτηση στο διαδίκτυο λόγω των διαφορετικών απαντήσεων από άνδρες και γυναίκες.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον αυστραλό δημιουργό, Tayo Ricci, ο οποίος έχει πάνω από 7 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και είναι γνωστός ότι πλησιάζει ανθρώπους στον δρόμο και τους κάνει ερωτήσεις.

Στο βίντεο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, πλησίασε επανειλημμένα διάφορες γυναίκες και τους έκανε την ίδια ερώτηση.

«Χρειαζόμαστε τους άνδρες;» ρώτησε.

Πιο συγκεκριμένα ρώτησε περισσότερες από 13 γυναίκες στον δρόμο, και μόνο μία είπε ότι πίστευε ότι οι γυναίκες χρειάζονται τους άνδρες.

Οι περισσότερες από τις γυναίκες που ρώτησε ο Ricci του έδωσαν ένα γρήγορο «Όχι» ως απάντηση στην ερώτησή του, αλλά μερικές μίλησαν και πιο αναλυτικά για το θέμα.

«Οχι. Δεν χρειαζόμαστε κοντούς άνδρες», είπε μια γυναίκα.

«Όχι, γιατί μπορούμε να είμαστε δυνατές, ανεξάρτητες γυναίκες», σκέφτηκε μια άλλη.

«Όχι απαραίτητα», απάντησε μια άλλη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι οι απαντήσεις ήταν εντελώς διαφορετικές, όταν ο Ricci άρχισε να μιλά σε άνδρες και να τους κάνει την ίδια ερώτηση, αλλά αντίστροφα.

«Χρειαζόμαστε τις γυναίκες;» ρώτησε.

Ο Ρίτσι σταμάτησε επτά άντρες στον δρόμο και όλοι έδωσαν ελαφρώς διαφορετικές εκδοχές της ίδιας απάντησης: Ναι.

«Ναι, γιατί οι γυναίκες είναι φοβερές», είπε ένας άνδρας.

«Φυσικά, γιατί είναι όμορφες», ισχυρίστηκε ένας άλλος.

«Το κάνουμε γιατί είναι “καυτές”», υποστήριξε ακόμη ένας.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές στο διαδίκτυο και οι άνθρωποι διχάζονται στα σχόλια σχετικά με την ερμηνεία των απαντήσεων.

Ένα άτομο που σχολίασε πήρε 300 likes, επειδή είπε ότι οι απαντήσεις αντικατοπτρίζουν ένα πιο σημαντικό ζήτημα.

«Νομίζω ότι οι απαντήσεις τους είναι μια αντανάκλαση των ανδρών και των γυναικών στη ζωή τους», υποστήριξε.

Το σχόλιο πλημμύρισε από likes, αν και ήταν πολλοί που διαφώνησαν πλήρως με αυτή την άποψη.

«Είναι επίσης μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς τους. Το να μισείς ένα ολόκληρο φύλο λέει πολλά για σένα», έγραψε ένας άλλος.

«Είμαι τόσο κουρασμένη από το μίσος των ανδρών, από τους φίλους και τους συνομηλίκους μου. Αυτή τη στιγμή είμαι single και θα ήθελα πολύ να βρω σύντροφο», έγραψε μια γυναίκα, ενώ μια άλλη σχολιάζοντας το βίντεο ειπε: «Αγαπώ αυτές τις γυναίκες!».

Επίσης, μια άλλη γυναίκα είπε ότι το βίντεο την έκανε χαρούμενη, αφού αναγνώρισε την «αξία» των ανδρών στη ζωή της και κάποια άλλη είπε ότι ήταν ένα παράδειγμα του πώς η νεολαία είναι «παραπλανημένη».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις