Για τη μεγάλη αδελφή του που είχε σύνδρομο Down και δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην αρχή λέγοντας: «Μικρός ήμουν θυμωμένος με τη ζωή, με τον κόσμο. Ήμουν νευρόσπαστο, μου έφταιγαν τα πάντα. Ενώ μεγάλωσα με πολλή αγάπη... κοίταξε αυτή η κόντρα μπορεί να με έκανε έτσι γιατί ήμουν πολύ κακομαθημένος, ήμουν το τελευταίο παιδί στην οικογένεια. Γεννήθηκα βασιλιάς. Ήμουν κ***παιδο. Ήμουν από το χωριό Αρσινόη. Ωραίο χωριό, στην αρχαία Μεσσήνη».

Στη συνέχεια, είπε για τα αδέλφια του: «Ήμασταν 5 αδέλφια. Εγώ ήμουν ο μικρότερος. Η αδελφή μου, που έχει φύγει τώρα από τη ζωή, είχε σύνδρομο Down και πήρα πολλή αγάπη, πολλή αγάπη».

Τέλος ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Ήταν λογικό να είμαι ο αδερφός της ανάπηρης, αλλά το χωριό την είχε αποδεχτεί. Πήγαινε κάθε μέρα από το ένα σπίτι στο άλλο. Μου έλεγε η μάνα μου κάθε απόγευμα προς το βράδυ "πήγαινε να ψάξεις την Αγγέλω μας να τη βρεις". Κάθε φορά ήταν χωμένη σε ένα σπίτι. Ήταν πολύ αγαπημένη, όλο το χωριό την αγαπούσε. Αλλά δεν παύει να είχαμε το στίγμα, υπήρχε. Μετά το μειονέκτημα το έκανα πλεονέκτημα… Όταν μέναμε μαζί στην Αθήνα, την πήγαινα στις καφετέριες της Ηλιούπολης και την γύρναγα από εδώ κι εκεί… Δεν κώλ**α με τίποτα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις